Ha bevezetnék az iskolázottsági cenzust, a Jobbik, az LMP, a Kétfarkú és a Momentum járna jól. Az elmúlt négy hónap összevont adatai alapján elmondható, hogy az alacsonyan iskolázottak körében a teljes népességhez viszonyítva magasabb a Fidesz (+6 százalékpont), MSZP (+1 százalékpont) és a DK (+1 százalékpont) támogatottsága, és alacsonyabb a Jobbik (-4 százalékpont), az LMP (-2 százalékpont), és a Kétfarkú (-1 százalékpont), valamint a Momentum (-1 százalékpont) támogatottsága, áll a Publicus intézet friss posztjában. Ezért nagy valószínűséggel megállapítható, hogy a Jobbik által szorgalmazott valamifajta iskolázottsági cenzus bevezetése a Fideszt, az MSZP-t, és a DK-t érintené kedvezőtlenül, valamint a Jobbikot, az LMP-t, a Kétfarkút és a Momentumot kedvezően - írták a bejegyzésben.

Forrás: index.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Csak a hordakommenteket kell megnézni, azonnal kiderül, hogy alacsony végzettség = hordaimádat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Azért ez se ilyen egyszerű, mert akkor mi van a professzorok körével, talán ők is ,,iskolázatlanok,, ???
Béla333
@papa.49: 08.40
A megnyilatkozásaik alapján akár még ezt is lehet róluk feltételezni!
Látta valaki a diplomájukat?
De komolyra fordítva: aki ezt a mocskos, hazaáruló, korrupt, tolvaj kormányt támogatja, az nem rendes magyar ember, azok akik látják ezt és mégis őket támogatják, azok meg ugyanolyan hazaárulók, mint a Fideszesek.
(Egyébként lehet hogy valóban Fidesz tagok is!)
karma1
@papa.49: Ok csak siman idiotak, mi tobb: az iskolazott fejukkel probaljak fedezni a futyisz aljassagait. Az o bunuk sokkal nagyobb, mint esetleg egy onhibajan kivul aluliskolazott ember felelossege...
lusta
@papa.49: Hallgatva őket, biza néha van ilyen érzésem.
papa.49
Na gyerekek ez ma a ,,darázsfészek,, ez a téma, a szomorú ebben csak az hogy sokan csupán követik őket azt gondolva, hogy jól teszik ezt, és nem gondolják végig, hogy nekik is lehetne, sőt kellene lenni saját véleményüknek!!!
Nessy
A bigott szervilizmus nem kifejezetten iskolai végzettséghez van kötve! Inkább a mélyszegénységben élő, a napi megélhetéséért harcoló ember részben elhiszi, amit egyoldalúan hall, részben megvásárolható. Nem ok nélkül kell a teljes vidéki média a kormánynak.Mészáros, Vajna,Habony tovább szédíthetik a mást nem néző, olvasó, hallgató zembereket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.