Mint azt a Zárójel megírta, nem ő az első, aki egy héten belül otthagyta a párttá alakult Momentum Mozgalom vezetését. A küldöttgyűlésen jelentette be távozási szándékát Kádár Barnabás. A Momentum öt fős elnökségnek Pottyondy Edina fordított hátat személyes okok miatt, a múlt héten, most pedig Kádár Barnabás, a Nolimpia-kampány koordinátora mondott le. Mindketten a továbbiakban is párttagok maradnak .

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@papa.49: En meg inkabb asszem, hogy megint felutotte a fejet egy ujabb diktator-palanta (fekete-gyor), aki megirigyelte orban baberjait, es hasonlo stilust vezethetett be a vezetosegben, mint orban meg botka...

Orvoshoz siet a ferfi, es mondja ketsegbeesetten az orvosnak, hogy

- Doktor ur, nezze meg mar a farkamat, mi tortent vele? Ugy latom, hogy rohad. Mit csinaljak?
- Ne essen panikba, fiatalember, lerohad az magatol is...

Vagyis van egy olyan erzesem, (de ezt akkoriban mondtam is), hogy a Momentum a Nolimpia utan koncepciot tevesztett, rossz utat valasztott annak ellenere, hogy nem hulyekbol all: fekete-gyor - amikor a Nolimpia utan megkerdeztek, mi lesz a kovetkezo legfontosabb tenykedesuk - azt mondta, hogy most a III/III-ok nyilvanossagra hozasavasl lesznek elfoglalva, es hogy ok nem gondolkodnak orban levaltasaban, mert nem vele van a baj!!!

Na, innentol kezdve tudtam, hogy ezek is mennek a lecsoba, es ok se fogjak leleplezni az ugynoklistat - oszt jonapot.
Hat nem is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@karma1: @magyarbakancs: Ezt kapta feladatnak a múltkori látogatás alkalmával, ezért ígért neki több tíz milliárdot amit ugyan soha nem fog megkapni Szeged, amíg ez a hernyó lesz a miniszterelnök !!!
A Botka nekem se szimpi, de eddig azt hittem értelmes ember, belátom TÉVEDTEM, nem értelmes, hanem MEGVÁSÁROLT ember !!!
papa.49
@karma1: Te nekem már régebben is megfordult a fejemben, ez egy kiszámított lépés volt az egész mome. meg az olimpia ellenes kampány, mert így szinte presztízsvesztesség nélkül kimászott az olimpia rendezésből a csutigeci !!!
karma1
@papa.49: Igazad van, foleg, ha meg azt vesszuk melle, hogy a kilepestol fuggetlenul MINDEN epuletet, stadiont meg akar epiteni, MINTHA megis megrendeznenk az olimpiat. Es ehhez mar egy kurva szava sincs a momentumnak...:o(((( Pedig ezt szinte a visszalepessel egyidoben jelentette be orban (ill. asszem a lezerjanko)
karma1
@papa.49: Papus, nagyon szeretnem tudni, hogy NEGYSZEMKOZT mit igert botkanak, mert arrol a negyszemkozti megbeszelesrol nagyon vidaman jottek ki mind a ketten...
papa.49
@karma1: A Botkának mit ígért ???
Mindent, pénzt, paripát, meg képviselőséget,neki, és a pártja első kb. 20 emberének, a személyek nem fontosak, csak kevesen legyenek, és ne sok vizet zavarjanak !!!
papa.49
@karma1: A mome vezetőségből meg azok lépkednek ki akik már rájöttek az igazságra, és nem ezt akarták !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.