A jelek szerint belenyugodhatunk, hogy legközelebb 2026-ban kerülhet sor Orbán Viktor miniszterelnök úr népszerű rendszerének megszüntetésére. Mit lehet akkor tenni?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Sok seggfej. Ezek azt hiszik, hogy külső kavarás nélkül itt bárki érvényesülni tud.
Ha az országban lenne felelősségre vonás nem lennének kényurak. Ez a megmondó,
rátekeredett a saját dumájára, és nem tud elszakadni tőle. Csak MSZP-i tud. Ha orbánnak nem lenne külső támogatója, aki a hatalomban tartja fülét farkát behúzná úgy gubbasztana, mint aki beszart.
JAJMÁR
Igaz minden TGM. De mi a másik lehetőség?
Mit lehet itt most tenni?
RonaGyuri
Hopp te Gazsi! Azt írod, hogy "olyan korszakban, amikor csakugyan volt összeesküvés: a sztálinisták bonyolult, de következetes taktikája az egypárti diktatúra és rendőrállam bevezetésére". Mond úgyis mint a dagadt törpe régi kebelbarátja nem tűnt még fel neked, hogy ez egy az egyben mostani állapot. Na jó a szátalinisták, helyett az orbánistákat kell alkalmazni! =))
JAJMÁR
@RonaGyuri: Hopp, te Gyuri! Olvasd el újra! Hátha megragadod a lényeget.
RonaGyuri
@JAJMÁR: sőt:

Hopp te Gazsi!

Talán nem ártana magadra hallgatni

A derék egykori szadeszista, aki elhatárolódott tőlük, de a megmondó-emberi státuszát megtartotta megint nagyot rittyentett.
A ma kora délutánt bearanyozta a hvg.hu-n „TGM: A másik lehetőség
” című opus. Ami azzal indul, hogy „A jelek szerint belenyugodhatunk, hogy legközelebb 2026-ban kerülhet sor Orbán Viktor miniszterelnök úr népszerű rendszerének megszüntetésére. ”
Majd rögzíti, hogy sokat kapott a Botkával kapcsolatos okfejtéseiért, majd közli: „Nekem nincsen alaposabb tudásom, amellyel megítélhetném, hogy az effajta föltételezések igazak lehetnek-e vagy se; aki pedig ennyit se tud, talán csakugyan jobban teszi, ha csak olyasmibe ártja bele magát, amihez nem szükséges az ilyen háttérismeret.”
Na ebben felettébb egyetértünk. Mind abban, hogy már megint olyanról irkodsz amihez lövésed sincs, valamint abban is, hogy bölcsebb lenne, ha nem tennéd.
Sőt, még ennél is fontosabb: Azt írod, hogy „olyan korszakban, amikor csakugyan volt összeesküvés: a sztálinisták bonyolult, de következetes taktikája az egypárti diktatúra és rendőrállam bevezetésére".
Mond ifjú (hozzám képest) nem is annyira barátom, úgyis mint a dagadt törpe régi kebelbarátja nem tűnt még fel neked, hogy ez a gondolta, egy az egyben a mostani állapot. Na jó a sztálinisták, helyett az orbánistákat kell alkalmazni! =))
A fentiekhez lépest apróság, de szintén a nem árt ha tudod miről beszélsz témájába tartozik, hogy a „2017 nyarának három legfontosabb politikai fejleményét” definiálod és ennek során így fogalmaztál: „a személyi adatok (alkotmányellenes) összegyűjtését és központi tárolását”. Ami nagyon arra utal, hogy nem igazán érted a - még adatvédelmi-pártkatonánál is tiltakozást kiváltó - ötletek kényegét. Ráadásul ösmervén vonatkozó tevékenységedet (a derék alkotmányozó nemzeti madarunkkal vállvetve tettétek indexre a személyi számot), nem csak számotokra érthetetlen dolgokról van szó, de kedvenc gügyütökké is tettétek!...
RonaGyuri
folyt...
Okadatolván, hogy ezen a területen - pedig sokan sokszor felhívtuk (olyanok, akiknek ez a szakmája) a katasztrofális következményekre - egy jottányit sem engedtettek tudatlanságotokból és tájékozatlanságaitokból! =))
Eladott Ország
TGM ideje lenne már nyugdíjba vonulni kedves elvtárs, nem gondolja? Esetleg a kormányfői titkos tanácsadói posztjáról is lemondhatna. Egyébként meg nem nyugodunk bele a 2026-ba. A cikkért mennyi lóvét kaptál vazze.
kolozsvaros.com/2017/04/12/orban-es-bandaja-addig-szoritotta-a-tarsadalmat-ameddig-mar-nem-maradt-lehetoseg-hatralni/
Orbán és bandája addig szorította a társadalmat, ameddig már nem maradt lehetőség hátrálni.
Miután hetedik éve van hatalmon Orbán és brigádja, már évekkel ezelőtt is szánalmas dolog volt visszamutogatni, hogy miről ki tehet. És mivel a saját szája íze szerint átírta a Fidesz a választási törvényeket – innentől kezdve a demokratikus, de főleg a korrekt választás ki is van zárva, mert változatlanul nem az a demokratikus és becsületes, amit Orbánék éppen annak tartanak, hanem ami az -, így parlamenti többséget szerzett. Ennek ellenére hetedik éve sír a szájuk, hogy a liberálisok elnyomják őket, mert olyan sokan vannak. Na most. Ha sokan vagyunk liberálisok, az semmi mást nem jelenthet, minthogy a Fidesz kisebbségben van. Az országban. Európában pedig az a populista szélsőjobbos társaság van kisebbségben, amit a magyar kormány képvisel. Ismételjük: aki kisebbségben van, az nincs többségben. Akkor sem, ha nagyon hangosan ordít. Pláne, ha hülyeségeket ordít, mert azért lássuk be: egyedül az anyagi tőkét sikerült Orbánnak összelapátolnia a felcsúti stadion tövében. Sem erkölcsi, sem szellemi tőkét nem halmozott fel. Ez pedig egyre jobban kiütközik a nemzeti lóláb árnyékában.
JAJMÁR
@RonaGyuri: Zabaros - és ki tudja honnan eredő személyeskedő sértődött - írásodban csak az szúrja a szemem, hogy nem kettőzöd a felszólító módú "mondd" szóban a d-t..

TGM írása sajnos "jó", ez a magyar valóság!
(Független attól, hogy a TGM jó-e, és mennyi idős... nem róla, hanem rólunk szól.)
Eladott Ország
@JAJMÁR: Azt ő se tudja, csak az észt osztja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.