A Jobbik elnöke, Vona Gábor kezdeményezte azt a vitát, amely a tervek szerint élő adásban, egyeztetett feltételek mentén ütköztetné programját a kormányéval, és azt szeretné, ha mindkét fél hazugságvizsgálót viselne.

Az ellenzéki politikus azt is elmondta, hogy a vitának valódi kérdésekről kell szólnia, mint például a nyugdíjrendszer fenntarthatóságáról, a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjlehetőségéről és a demenciáról.

Vona Gábor felvetné azt is, hogy a nyugdíjak vásárlóértéke csökkent a reálbérekhez képest, és megindult egyfajta polarizáció, amely differenciált nyugdíjemelést kíván. A jobbikos politikus beszélt arról, hogy a nyugdíjrendszert csak kellő járulékbefizetéssel lehet fenntartani, ez pedig összefüggésben áll az európai bérunióról szóló kezdeményezésükkel, a tisztességes bérek ugyanis fenntartható nyugdíjakhoz vezetnek. Emellett kampányol az otthoni és intézményi idősgondozás megfelelő háttérintézményeinek kialakítása mellett is. – írja a Privátbankár.

(A címoldali illusztráció forrása: YouTube/ATVzrt)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Csoda, hogy Simicska Lajos, a szobatárs 2015. februárjában egy szép napon tömören megmondta a véleményét? Azóta ünnepeljük a G-napot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
JAJMÁR
Minő " szerencse", hogy semmilyen vitára de megy el. Hiàba dobják arcába a kesztyűt.
quadrocopter
A Genyó csak azt szereti, amikor vitapartner nélkül, egyedül, szerkesztői bólogatás mellett a stúdióban előadhatja a "Kárpát-medencei Kánanán" című magyar népmesét, a birkák meg tátott szájjal, könnyes szemekkel lesik!
wagabund
ez egy tét nélküli meghívás...Vona nagyon jól tudja, hogy esélye sincs találkozni Orbánnal...ezért bármit lehet mondani, nyilatkozni a hívek előtt.

ez az igazi (olcsó)siker.
kissé felnőttem
ez álom marad egyoldaluan velem sem állna ki nem a Vonával pedig egyszerü ember vagyok de nem csipás szemmel
Eladott Ország
Csoda, hogy Simicska Lajos, a szobatárs 2015. februárjában egy szép napon tömören megmondta a véleményét? Azóta ünnepeljük a G-napot.
silber13
@JAJMÁR: Az a probléma, hogy az az aarcba dobott kesztyű nem lovagkori acélkasztyű. Lehet, az a dobás feldöntené!:-))
szaboria1
Gyurcsánnyal való vita óta senkivel sem akar nyíltan vitatkozni. Ez nem az Ő műfaja mivel ott nincsenek leírt ötletek.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/orban-1024x682.jpeg
Nem tegnap óta tudjuk, de egyre betegebb monológjait hallgatva, folyton bizonyosságot nyer: Orbán Viktor szellemi amortizációjának elfedésére nem maradt más, mint a Brüsszel-Soros-migráns Bermuda-háromszögbe való kapaszkodás. Saját országát, saját népét lopja meg naponta, küldi a süllyesztőbe, teszi Európa sereghajtójává és most egy új kommunikációs csavarral állítja: ez a siker magyar módra. A sikertelenség, az erkölcsi-szellemi-anyagi züllés fél egészség. Nekünk a farhát a lazac, a suttyóság a tudás, a nélkülözés a jólét, néhány száz gátlástalan gazember zsírosra gazdagodása meg a boldogság. Olyan szintje ez már a megélhetési cinizmusnak, hogy jóérzésű embernek kifordul a gyomra. Nyilván valahol sötét és zavart lelke legmélyén ezzel tökéletesen tisztában van ez az ember, aki már nem kormányoz, csak hörög, dumál, hablatyol, vicsorog, háborúzik. Aki naponta megy le kutyába azért, hogy saját előre megfontolt, stratégiai pusztítását túlélje. Bármennyire is gyomrot forgató ezt a pofátlan óbégatást tudomásul venni, vigasztaló lehet, hogy Orbán Viktornál nagyobb ellensége nincs a személyiségzavaros, feneketlen étvágyú, hatalommániás Orbán Viktornak. Nem Soros az, nem a migránsok, és nem is Brüsszel. Mert a legnagyobb tragédiája neki, hogy akármennyit harácsol össze törvényesen, hajbókoló alattvalói bármennyire összezárnak mögötte és óvják a valóságtól, bármennyit hazudozik önelégült pofával és azzal a meggyőződéssel, hogy a magyar ember hátán fát lehet vágni, a magyar ember akármennyi mocskot megzabál, pitiáner, diktátorhajlamú senkiként fog emlékezni rá a történelem. Európa önjelölt erős embere és soha nem volt, soha nem lesz vezetője nem több egy örökké frusztrált, csaló senkiházinál, aki minden volt már, de államférfiú soha egy percre sem. Ő a maga magyar módján sikeres, és már azt se sokáig. A magyarok előbb-utóbb a maguk módján fogják díjazni azokat a sikereket, amelyeket rájuk szabadított.
Pálinkás Pál
Valaki is komolyan gondolja hogy a geci kiáll bárkivel is vitatkozni??? Összefüggően három mondatot nem tud elmondani ha nincs leírva neki!!!No meg a hazugságvizsgáló...az már akkor jelezne,ha a csúti csak megközelítené!!!
nem tibi
Soha nem fog TV -vitázni mert tudja nagyon lerontaná pártja 2018-as választási esélyeit .
Clavigo
Orbán meg a tv-vita...papír nélkül..Muha-ha-ha-ha...Csak égne,,mint egy szaros gatya..
Zeta
Vona sem gondolja, hogy O. Viktor kiáll bárki ellen vitázni Gy.óta?
Még ő sem. Így aztán beveti a hazugságvizsgálót .mint az igazmondás feltételét. Egy baj van csak, ő is politikus.
egyvandor
Gorbán nem fog nyílt vitán részt venni. Nem azért dolgozik több tíz milliárdért a háttér, hogy egy két perc alatt lerombolja a légvárat. Gorbán nyílt vitáit eddig azzal utasította el a mag, hogy hazug emberekkel nem érdemes vitatkozni. Nagyon nem csípem Vonát, de ezerszer nyíltabbnak tartom mint a hatalmáért, a magyar népet folyamatosan meglopó és kicsináló Gorbánt.
papa.49
Ne hülyéskedj Vona hazugságvizsgáló , a ,, SOHA NEM HAZUDTAM,, on na ez ami soha nem lesz !!!
qxy
Na ezt nagyon gyorsan meg kell gondolni Vonának, nehogy vissza kérdezzen Orbán. mert bukik az egész " eksön" " hülye vagy fijam mint szódás a lovát"
rosalinda57
@Clavigo: Ez az igazság és ez a szomorú is egyben, hogy ilyen ember Mo, vezetője !
feco fero
Miután eddig csak Orbánnak van vezetői tapasztalata nyilván hogy ő lenne a győztes Gábor te pedig készüljél nyolc oszt be 12 év múlva neked is esélyed lesz arra hogy legyőzd az Orbánt a hazugságokba
JAJMÁR
@silber13: Igen! De abban a korban a kihívás nem elfogadása is "ledöntötte" a gyávát!
panellproli
Hazugság vizsgáló nélkül sem mer senkivel vitába szállni, az ominózus Gyurcsány-orbán csörte után, ahol porig alázták a hozzá nem értése miatt.Úgyhogy Vona ne reménykedjen- no meg sajnos mi sem.
silber13
@JAJMÁR: Nagyon jól tudod, hogy aki gyáván megfutamodik a kihívás elől, miként a héjas csúti tette és teszi, azt a párbajképes üriemberek csoportja kiveti magából. És ez a beszari alak itt tart!, Úgy fog járni, mint Polonius!!
Grafix69
Ugyan már, hazugság vizsgáló , persze . Hiszen a császár már akkor sem mer nyilatkozni ha nem a fizetett népcsoportok vannak az előadásán . Akkor sem mer nyilatkozni ha csak simán megkérdik , helyette ilyen Halász János forma faszkalapokat tolnak a nép arcába , aki annyira sötét ,hogy Rezsi Szilárd ő hozzá képest egy fényképészeti vaku fényével bír. Megfigyelte valaki , hogy még nem voltak hatalmon , minden évben Fidesz nagy gyűlés volt rendezve és hatalmas sikere volt , szinte mindig . Mióta eljátszotta a teljes becsületét azóta bujkál a nép egyszerű gyermeke a még egyszerűbb alattvalók elöl is. Mindig szóvivők és testőrök kísérik . Minden pillanatban elmenekül a kérdések elől és ha ez sem sikerül akkor a válasz egy pökhendi oda kaffantás ami azonnal támadásba megy át. Ez az ember és csapata egy gyáva jellemtelen gané társaság , akik az országon kívüli Magyarság megvesztegetésével , alamizsnával az országban élő nyomorgók terhére történik ,kizárólag szavazat szerzés céljából. Ezekhez képest a Szocialisták patkoló inasok voltak egy bentlakásos iskolában . Pontosan ezért tervezik az iskolákba bevinni a nagy nemzeti hovatartozás kreált eszméjét , hogy már az általános iskolásokat is a hűbéri magáncélra szocializálják , elhivatott izmusok terjesztésére. Valószínűleg az ilyen jellegű nyári táborokat is bevezetik , ahol hazafias életritmust tanulhatnak a következő felnövekvő népcsoportok mindezt fegyver használattal megspékelve , hiszen már most akarják a kötelező lövészetet és nemzeti együttműködés bevezetését , amivel alapjaiban teremti meg a Hitler Jugend eszmeiségét .
bakegya
Ez az abszolút lehetetlen!-kizárt,G vicctor ehhez gyáva!!!
bence
@Eladott Ország: Nem inkább úgy mint ovi ?
Desischado
Muhaha. orbán meg egy nyílt vita?! És hazugságvizsgálóval?! erre befizetnék, de két dolog garantált: egy, soha a büdös életben nem vállallna egy vitát, mert felmosnák vele a padlót, kettő, a hazugságvizsgáló már akkor visítana, ha meglátná a g dádét!
Sámannus
Ha követni akarják a vitát is, akkor kéne csak jelezni, amikor igazat mondanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.