A hagymának magas a C-, K-, B1- és B6-vitamin-, biotin-, króm-, kalcium-, rost- és folsavtartalma. A héjában lévő természetes antihisztamin (kvercetin) hatékonyan gátolja azokat az allergiaszerű reakciókat, melyet a gyulladásos bélbetegség esetében egyes ételek okoznak. Ha nem pucoljuk meg a hagymát (csak megmossuk), mielőtt beletesszük az ételbe, a kvercetin kioldódik a héjából.

Feltöltő: Veress Máté
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.