A Fidesz szerint Vona megint megsértette a nyugdíjasokat.

A Fidesz szerint a Jobbik elnökének hétfői nyilatkozata is azt mutatja, hogy Vona Gábor "a nyugdíjasokon gúnyolódik, de a szavazatuk azért jól jönne neki".

A Fidesz arra reagált hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy Vona Gábor a nap folyamán tartott sajtótájékoztatóján a nyugdíjasok helyzetéről szóló vitára hívta Orbán Viktor miniszterelnököt. Jelezte: élő adásban, egyeztetett feltételek mentén ütköztetné programját a kormányéval, és azt szeretné, ha mindkét fél hazugságvizsgálót viselne.

A Fidesz közleményében felháborítónak nevezte, hogy Vona Gábor hetek óta nem hajlandó bocsánatot kérni az általa megsértett nyugdíjasoktól, sőt, azóta meg is ismételte a "sértegetéseit". Úgy fogalmaztak: a Jobbik már megint mást beszél és mást cselekszik, "egyszerűen hiteltelen".

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Szüleink, nagyszüleink generációjában nagyon sok, ma már idős, nyugdíjas ember van, aki nem végezte el a 8 általánost, mert nem volt rá lehetősége. Egész életüket végigdolgozták, tisztességben, becsületben, nem úgy, mint ezek az álnemzeti nyikhajok. Vona nyugdíjasokat lealázó, kioktató kirohanása után itt az újabb, idős magyar embereket megalázó ötlete.
Kedves Zázrivecz Gábor! Találd ki, hogy hová kívánnak a magyar nyugdíjasok Gergővel, Dórácskával, a házasságszédelgő Volner Janival, meg a faszpumpás Szávayval együtt?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.