Szerencsétlenségére a kis állat a szepezdi szabadstrand közelében hevert le pihenni az év eddigi legforróbb napján. A kiérkező vadász nem sokat teketóriázott. Egy eltévedt vadmalac jelent meg pénteken a balatonszepezdi új szabadstrandnál, hogy hűsöljön egyet az év legmelegebb napján, pénteken. Nem a vízbe ment, a strand kerítésétől kb. két méterre heveredett le egy fa alá - írta a Bors egy szemtanú Facebook-bejegyzése alapján. Valakinek szemet szúrt az 5-6 kilós állatkölyök jelenléte, és hívta a helyi illetékeseket. A szemtanú szerint bár a kismalac barátságosnak tűnt, "némi tanakodás után nem állatorvost vagy állatvédőt, ha­nem vadászt hívtak a helyszínre". A dél körül kiérkező vadász pedig nem sokat tűnődött, hanem közvetlen közelről, a strandolók szeme előtt főbe lőtte a kismalacot, majd távozott. Az állat nem múlt ki azonnal, néhány percig még rángatózott a lövés után. A beszámoló szerint megvárták, amíg nem mozdul többet, utána vitték el a tetemét.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ez a veréb nerm vadász, hanem egy mocskos, tetves lelketlen állat, talán az őszi hajtások egyikén kilövik!
Pálinkás Pál
Az is megb...hatja a mamát aki egy 6 kilós kismalac miatt ügyet rendez,azt meg felakasztanám aki a vadászt hívta,...a vadásznak meg adnék 30 méter előnyt..puskája marad..és utána engedném a kaukázusimat...sansza kb annyi lenne mint a kismalacnak ellene!!!
silber13
@Pálinkás Pál: De előtte -egyfajta dopping ganánt - a csószök sóspuskájával seggen durrantani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.