Berkecz Balázs, az Együtt alelnöke erős hangú blogbejegyzésben kelt ki az újabb fideszes pénzszórás okán, a Sátoraljaújhelyen megépítésre kerülő "leg", a részben üvegből készülő giga-függőhíd miatt. Szerinte Sátoraljaújhelyen épülhet az új kisvasút.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Sokkal olcsóbb beruházás egy fordított ,, L ,, betűt formázó ácsolat ami himbálódzhat a csutigeci !!!
lusta
Akkor legyen egy kis viszonyítási alapunk.
Kínában, a Zhangjiajie Grand Canyon feletti átívelő, a világ leghosszabb, és legmagasabban fekvő üveghídját adták át. A híd megközelítőleg 425 méter hosszú, és a canyon alja felett kb. 300 méterrel függ. Az üveghíd nem csak az adrenalin függők Mekkája lesz majd, hanem azoknak is ajánlják majd, akiknek tetszett James Cameron 2009-es Avatar-ja, mivel a canyon szolgált Pandora látképének alapjául. A hidat az izraeli Haim Dotan tervezte. A hídra elvileg naponta csak 8000 ezer embert engednek fel, a kezdeti időszakban viszont napi 10 ezernél is többen bámészkodtak a magasban. Meg is lett az eredménye, már be is zárták felújítani. A belépőjegy 138 jüanba (5750 forint) kerül. És figyelem! Mindezt 880 millió forintból valósították meg. Ne menjünk ilyen messzire. Svájc a lila milka teheneivel közelebb van. A 496 méter hosszú Charles Kuonen függőhíd a Grächen és Zermatt közti kétnapos gyalogtúra-útvonalat, az úgynevezett Európa-utat teszi járhatóbbá a Grabengufer-szakadék áthidalásával. A főszponzor, egy helybéli vállalkozó és pszichológus nevét viselő híd 750 ezer svájci frankból (200 millió forint) épült fel mindössze két és fél hónap alatt. A Swissrope svájci függőhídgyártó és -építő újszerű lengéscsillapítást alkalmazott, így az új függőhídnak alig van kilengése. A rácsos aljú függőhídról fenséges kilátás nyílik a Matternhornra, a Weisshornra és a Berni-Alpokra Az újhelyi hidat meg 2,5 milliárdból és a közpénz elveszíti közpénzjeleggét módszerrel akarják megépíteni. Ügyes. Mit kap a látogató? Hát nem sokat.
lusta
Bárhová néz a zember, mindenütt nem nem két-, háromszoros túlárazás, hanem csak a jóisten tudje mekkora a lopás mértéke. Erre a pofátlanságra mondja a zember, amazok is lopnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.