Egy 17 és egy 18 éves fiút fogtak el a rendőrök Nógrád megyében, a fiatalok robbanóanyagokat és robbantószereket állítottak elő, és robbantásokat is végeztek... A házkutatásokon robbanóanyagokat és robbantószereket, valamint az előállításukhoz szükséges eszközöket foglaltak le, azok egy részét a Készenléti Rendőrség tűzszerészei a helyszínen megsemmisítették - tette hozzá. A 18 éves mátramindszenti és a 17 éves dorogházi fiatalembert közös akcióban fogták el a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységének és a nógrádi bűnügyi igazgatóságnak a munkatársai pénteken.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ezek nem migráncsok voltak, hanem a fideSs szavazói.
JAJMÁR
Kit tudja? Talán csak unatkozó és kísérletezgető fiatalok, akik lenézték a netről a "receptet", hiszen egy csomószor lehet hallani, hogy bárki tud már bombát gyártani. Lehegy, hogy senkit sem akartak bántani, csak a saját szórakozásukra... vagy volt céljuk is a robbantásokkal?
(Persze mindenképpen bűncselekmény, mégse mindegy)
F_Viktor
@JAJMÁR: Magyar terrorista nem letezhet, csak muszlim? :-))
JAJMÁR
@F_Viktor: Dehogynem létezhet, és lehet, hogy csúnya tervük volt. Csak előre, a részleteket nem ismerve, ne ítéljünk. Remélem, hogy a nyomozók jó munkát végeznek majd.
(Eszembe jutott erről a hírről, hogy - már nem tudom hol - ufó-ra gyanakodó újságírók leptek el egy település határát, mert ott hatalmas, mély, égett kört találtak. Csodájára jártak, azt hitték, leszállt valami. De csak a fiatalok "kísérleteztek", és ez nem tegnap volt. Nyoma se volt még a migránsoknak)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.