Erről Molnár Gyula pártelnök beszélt. Majd bevallotta, sajnos mindig is voltak szivárogtatások a párton belül. Az MSZP elnöke az InfoRádió Aréna c. műsorában járt, este kerül majd adásba, de Facebookon élőben lehetett nézni a felvételt. Azt mondta, aki el tudja fogadni Botka személyét miniszterelnök-jelöltként, azzal mennek tovább, aki nem, az gondolja át a helyzetét, nem tudnak vele tovább dolgozni. Molnár Zsoltot szerinte azért árulózta le Botka, mert Molnár egy szűkebb közösségnek politizál, egy nagyvárosban működőképes az, hogy össze lehet és kell fogni Gyurcsánnyal és a DK-val. A pártelnök szerint hiba volt a nyilvánosság elé vinni a vitát. De ártott a pártnak az is, hogy Botka szintén a nagy nyilvánosság előtt válaszolt, százalékokban lesz mérhető a visszaesés Molnár Gyula szerint, pedig emelkedő ágban voltak. De elkezdett az MSZP már megint saját magával foglalkozni, ez megbosszulta magát. Azonban az MSZP soha nem lesz egy kaszárnya.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
ki nem állhatom az összeesküvés elméleteket, de most nekem is van egy. Mi van akkor, ha az MSZP lepaktált a Fidesszel egy kétpártos parlamentért? A Fidesz gyengíti a Jobbikot, az MSZP pedig megakadályozza az ellenzéki összefogást. Ez csak elmélet, de sajnos a látlelet ezt mutatja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Nem tudom eldönteni, hogy Molnár Gyula hülye vagy gazember!?
papa.49
@bencemacska: Nem hülyék ők csak ezt ajánlotta nekik ,,túlélés,, gyanánt a hazugovics így a méregfog kihúzva bekerülnek páran kb. 10-15 en a parlamentbe, oszt. 4 évig megint havaj ))))))))))
Pálinkás Pál
MSZP...elindultatok ti is a lejtőn...Lassan ott tartotok hogy rátok is csak a debilek fognak szavazni,mint a csúti ganajra!!!Nem ráérnétek marakodni miután a narancshorda minimum az életfogytját tölti a sitten???Ilyen hozzáállással sosem juttok ismét kormányzásközelbe!!!
bencemacska
@GeoCravker: ma, 19:18
Csak hasonló?! Szerintem ócska ismétlés!
Nem is tudom, miért nem kéri ki magának Mesterházy???-:)))
papa.49
mszp. titeket meg a választók húznak le a réván, oszt. jónapot !!!
Manhattan
@bencemacska: Most legalább nem mondhatják, hogy : Jaj istenem, mit fog szólni ehhez Attila?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.