Nem tudom miért, de eddig mindenki furán nézett amikor a kávéfőző vízkőtlenítés szóba került, és én az ecetet javaslom. Miért kellene mérget, vízkőoldó formájában egy élelmiszer készítő gépbe önteni, aminek maradék anyagai örökre ott vannak, csak egyre kisebb dózisban a mosások, akarom írni a főzések miatt. Ezért kell az ecetet használni, ahogy a videóban is, az fogyasztásra alkalmas, és nem okoz rossz ízt sem.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Én biztos nem vacakolnék vele ennyit! Egy éjszakára 20 %-os ecetet öntök bele és lezárom. Ez idő alatt szinte minden vízkő feloldódik. Elég egyszer átfőzni az ecettel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.