Futva menekültek ki hétfő délután egy dunakeszi áruházból a vásárlók, bombafenyegetés lehetett a háttrében. A rendőrök nem találtak semmit.

Futva menekültek ki a vásárlók Dunakeszin az Auchan áruházából hétfő délután, legtöbbjük még a megvásárolni kívánt árukat is otthagyták az üzletben, pánikhangulat volt – olvasható a Blikk cikkében. 

A lap szerint a környéket ellepték a rendőrök, akik megerősítették, bombafenyegetés miatt szálltak ki a helyszínre. 

Az Auchan késő délután a Blikknek küldött közleményében arról írt, a rendőrök nem találtak robbanóeszközt, a vásárlók visszatérhettek az üzletbe.

Amint értesültek az esetről, az Auchan munkatársai azonnal értesítették az illetékes hatóságokat az esetleges bombaveszélyről, és velük együttműködve azonnal megkezdték a dunakeszi áruház kiürítését. A Készenléti Rendőrség tűzszerészei átvizsgálták az áruházat, és megerősítették, hogy nem találtak robbanóeszközt, így áruházunk a gyors vizsgálat után 16.30 órától újra megnyitotta kapuit a vásárlóknak, és a hétköznapi nyitva tartás szerint üzemel tovább

- olvasható a Blikknek küldött közleményben.

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@mackoka46: Jaha, hiszen beigertek a "mozgalmas" o"szt... Kezdodik...
Semmi alapja nincs egy ilyen riadonak, viszont riogatni kell a nepet, mert a jo ido ellenere az Istennek se jon millionyi migrans a hatarokonm, hiaba vizional nogradi meg a masik botcsinalta biztonsagi "szakember"...
Tudodm, aki tul sokszor kialt farkast, azt egy ido utan nem veszik komolyan...
Egy idoben az iskolakban, dolgozat irasi napokon volt folyton bombariado, mert a budos kolkek betelefonaltak a suliba.
Aztan a tanarok eleg gyorsan eluntak ezeket a hivasokat, (na meg a rendorseg is raallt az iskolai vonalakra), es azt mondtak a tanaroik a diakoknak, hogyha a dolgozatirasi napon "veletlenul" bombariado lenne , akkor bizony a dolgozatiras meg lesz ismetelve masnap (vagy harmadnap, a tanitasi napoknak megfeleloen).
Erdekes modon azonnal mintha elvagtak volna ezeket a bombariadokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@durbincs: Valószínű, hogy az ön anyja járt burkában, miközben pászkát zabált és Lenint, meg Csauseszku nidézeteket rikácsolt!
silber13
@durbincs: Az ilyen Durbincs-félék hírhedtek enyveskezűségükről! Maga nam volt még áristomban iyen cselekedet miatt?:-)))
silber13
@durbincs: Tegszik magának a Biurka szó, hogy így rácuppan Enyveskezűkém, ez itt ÉRTELMES EMBEREK beszéde, nem olyan szedett-vedett, primitív buta migránsoké, mint maga!:-))
quadrocopter
@durbincs: Felriadtál, tahó? Ma melyik cikken fogjalak be?
egyvandor
@Mirabilis: Mert az erős Magyarország még arra is képtelen, hogy valami második repülőtéren landoltasson gépeket mint pl Tököl, vagy Sármellék, vagy Debrecen Jó ez utóbbiak sem sokkal jobbak mint Pozsony

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.