A MÁV tájékoztatása szerint a hétfői IC-kocsik kisiklása után várhatóan kedd hajnalra állhat helyre a Déli pályaudvaron a forgalmi rend.

Várhatóan kedd hajnaltól már nem lesznek korlátozások a vonatközlekedésben a budapesti Déli pályaudvaron, ahol kisiklott két üres vasúti kocsi hétfő délután – írta a Mávinform a vasúttársaság honlapján.

Közölték: a kisiklott kocsikat a késő esti órákban kezdik el beemelni a vasúttársaság szakemberei, azért, hogy a vonatközlekedést és az utasforgalmat a legkevésbé akadályozzák. Napközben is dolgoztak a forgalom fenntartása mellett.

Azt írták: a hajnali órákra, üzemkezdetre tervezik a helyreállítás befejezését, így várhatóan kedd hajnaltól már nem lesznek korlátozások a vonatközlekedésben.

A vonatok késő délután már nagyobb késések nélkül közlekedhettek, ugyanis csak három vágányt nem használhattak a Déliben. Bizonyos martonvásári elővárosi vonatok ideiglenesen kimaradtak a menetrendből hétfőn – olvasható a közleményben.

Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a tároló vágányról toltak be egy üres szerelvényt a pályaudvarra, amikor két kocsi kisiklott és elzárta az első hét vágányt.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Lakatos Péter)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem a fakocka, hanem a váltó volt sorosan kötve! Egy dolog nem változott, a párthűség.
Abban a mocskos átkosban, egy jegykezelő megtudott szűkösen élni a fizetéséből. A MÁV igazgató is csak a többszörösét kereste a vonatvezető bérének. Bezzeg most, hogy elszabadult az igazság! Egy jegykezelő már 100 ezer forintot is simán megkeres! A Vasutak igazgatói meg az 5 milliókat viszik haza. Hej de jól élnek! Kik is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél