Zajosabbak a vonatok, mint korábban, a vasútfelújítás előtt - A déli parton vezető vonal mellett élők és nyaralók zajvédő falakat szeretnének. Jelentős tehervonat-forgalmat zúdítottak a tó déli partján vezető pályára a nyári szezonban. Ráadásul sokak szerint az új, nemrég fektetett síneken az eddiginél is zajosabban robognak a szerelvények. Zajosabbak a vonatok, mint korábban, a vasútfelújítás előtt. Ezt érzékelik a Balaton déli partján vezető vasútvonal mellett élők és nyaralók, akik szeretnék ha zajvédő falak épülnének – jelezték több helyről is lapunknak. A vasúti pálya mellett pihenők a jelentős teherforgalmat kifogásolva panaszolták azt is: legalább a turisztikai szezonban nem kellene tehervonatokat zúdítani az első számú hazai üdülőrégióra. A dél-balatoni vasútfejlesztés második üteme még nem ért véget Szántód és Balatonszentgyörgy között, a munkát csak felfüggesztették az idegenforgalmi szezonra, hogy a nyáron újra járhassanak a vonatok a Balaton-parton. A kivitelező...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Épül Orbán "erős és büszke" állama. A béka segge alatt vannak a magyarok és még mindig nem veszik észre, hogy a civilizált és fejlett világtól egyre távolabb kerülnek. Zakatol a magyarok vonata egyenesen a szakadék felé.
Equus
Nyáron le kell állítani a vasúti forgalmat teljesen a Balatonon. Le kell zárni az oda vezető auóutakat is, mert zajosak, port és kipufogógázokat termelnek. Az üzletek nyitvatartását korlátozni kell, szórakozóhelyeken alkoholt ne lehessen kiszolgálni az ott üdülők érdekében. Este 8-tól reggel 9-ig kijárási tilalmat májustól szeptemberig.
Az énekesmadarakat ki kell pusztítani, h ne zavarják az idióta csicsergésükkel a csendre vágyókat.
Sok sikert a progihoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.