Rania Ghraoui, a Ghraoui Csokoládé Manufaktúra Zrt. kommunikációs igazgatójával a Világgazdaság készített interjút a 7,6 milliárdos, Hatvanban épülő csokoládégyár kapcsán. Rania Ghraoui, a Ghraoui Csokoládé Manufaktúra Zrt. kommunikációs igazgatójával a Világgazdaság készített interjút a 7,6 milliárdos, Hatvanban épülő csokoládégyár kapcsán. Ghraoui a lapnak elmondta, férje, Bassam S. Ghraoui üzleti kapcsolatai révén 1991 óta kötődnek Magyarországhoz, szír-magyar kettős állampolgárok, akiknek Damaszkusz után Budapest a második otthonunk. Nem mellesleg a kedvező pénzügyi és adózási feltételek is arra ösztönözték őket, hogy itt indítsák újra a Szíriában alapított, ámde a háborús helyzet miatt bezárt, több mint 200 éves gyárukat. “A Ghraoui az egyik legősibb damaszkuszi kereskedőcsalád, 1805-ben alapította meg vállalkozását, azóta bőven kijutott a tündöklésből és a bukásból is. Hosszú út vezetett a cukortól, a kávén és a teán át a csokoládégyártásig, a vállalat több aranykort élt...

Forrás: hu.euronews.com
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Kettős állampolgár. Így veri át Orbán a saját szavazóit. Agyhalott fideSS hívők!
karma1
Arra azert elegge kivancsi lennek, hogy a 27 %-os, a vilagon a legmagasabb AFA-t hogy jellemezheti "kedvezo adofeltetelnek" a csalad,... Vagy rajuk mas adotorvenyek vonatkoznak majd?
Felek, hogy igen...:o(((
peterkelemen
@karma1: Naná. Minden ilyen nagyobb beruházás egyedi elbírálás alá esik + milliárdokkal még támogatják. Ennyit Orbánék magyar vállalkozókat segítő politikájáról. Hazudnak, mint a vízfolyás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.