Információnk szerint tömeges rosszullét történt a Flex zalaegerszegi B-gyárában. Úgy tudjuk, hogy a délutáni műszak 22 dolgozója lett rosszul, de a mentőknek senkit sem kellett kórházba szállítani. Értesüléseink szerint a rosszullét összefüggésbe hozható a csarnokban zajló padozat-felújítási munkával. Bán Kitti, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense érdeklődésünkre elmondta: „A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben.”

Forrás: letenyemedia.hu
Feltöltő: Letenye Média
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Hat ez elegge erdekes,... Ha nem mertek semmilyen mergezo anyagot, akkot minek az alapjan tudta a rendorseg elbol megallapitani, hogy munkakori hianyossag okozta a rosszulleteket? AMikor a katasztrofavedelem meresei nem is lehetnek mervadoak?
Akkor megis KI es MIT MERT???
Csak nem egy kulfoldi multit akarnak kicsinalni ilyen modon?
mert ha igen, akkor nagyon piti...
36
@karma1: A Flextronics, az egyik legnagyobb rabszolgahajcsár cég. Be van mindenki fenyítve, hogy vagy dolgozik(ünnep napokon is értsd, karácsony, húsvét stb.! csak erről mindenki hallgat) és kussol, vagy lehet menni.
Gondolom ment a termelés, miközben, vegyi anyagot használtak a zárt térben. Túzveszélyes is és mérgező. Nem egyedi eset és nem is elképzelhetetlen.:(
karma1
@36: Sejtettem, hogy valami hasonlo lehet a hatterben, de felvetodik bennem a kerdes, hogy a katasztrofavedelmet mi a turoert arasztjak el a legjobb es legujabb meresi rendszerekkel, kutyukkel, ha ugyse veszik figyelembe a meresi eredmenyeiket?
mert akkor most igen csak meg lkehetne fogni a munkaltato tokeit, es egy jot csavarintani rajtuk...:o)))
karma1
@36: Gondolom, Neked tobb es pontosabb infod van ezekrol, szoval akkor nem lesznek kiebrudalva, mert senki nem kerult korhazba es nincsenek meresi eredmenyek, es asszem, amit hivatalbol (vagyis immel-ammal, muszajbol) inditott vizsgalatot a rendorseg, azt szepen ok maguk be is fogjak zarni, buncselekmeny hianyaban... Hat ez nem jo hir...:o(((
36
@karma1: Nézd...Elsőkézből tudom, hogy a multik, Magyarországon a legkorruptabb szereplők. Még a "gázszerelőnél" és a kormányzatnál is nagyobbak. Beszerzésekkor, 10%-ide, 20% oda. Kormányzati támogatás hegyek. Kiemelt partnerség, meg minden. Elsikálnak mindent...Sajnos.
1magyar
@36: Én hallottam régebben, hogy a multinál nem jelentették be,ezért hagyta ott egy fiatal lány.
Az anyja mondta nekem. Persze szülni akart, kellett neki a gyes és egyéb.
Na de én ezt nem is mertem volna róluk feltételezni.
emerencia
@karma1: Ha csak a fele igaz annak amit annak idején suttogtak a erről a cégről, akkor semmin sem csodálkozom. Anno a városunkban 1200 munkanélkülit közvetítettek ki hozzájuk de csak kb. 300-at sikerült felvenni. (Neten olvastam ezt a hírt de már nem tudom megkeresni.) Olyan rossz hírük volt, hogy inkább nyomorogtak az emberek csak oda neeee... Még szó sem volt munkaerőhiányról de bezárásra kényszerültek és továbbálltak Ukrajnába. Tudtommal már az a gyár is megszűnt.
karma1
@emerencia: De nyugodjunk meg, mert orban basi biztos kotott veluk egy semmire sem hasznalhato es kotelezo strategiai szerzodest, amiben altalaban a multik jogai vannak lefektetve (azert szoktak Magyarorszagra menni, mert ezekben a szerzodesekben van leirva, hogy orban mennyiert arulja a magyar rabszolga-kozmunkasokar)...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.