Az várható volt, hogy Simicska - mindenek tudója – nem hagyja annyiban a kinyírására törekvő Fidesz-tulaj mocskolódásait. Úgy tűnik elérkezett az idő. Az várható volt, hogy Simicska – mindenek tudója – nem hagyja annyiban a kinyírására törekvő Fidesz-tulaj mocskolódásait, de hogy mikor elégeli meg és lendül ellentámadásba, azt mindenki csak találgatta. Az Orbán – Simicska csörte mostani fordulója a plakát-fronton folyhat, ugyanis a politikai háborúskodásuk új szintre emelkedhet. A 24.hu információja szerint ugyanis a HírTV Zrt. azt tervezi, hogy büntetőfeljelentést tesz a Fidesz 2010-es köztéri reklámjai miatt. „A HírTV Műsorszolgáltató és Hirdetésszervező Zrt. 2010-ben kizárólagos ügynökségként szerződött a Fidesz kampányának lebonyolítására” – jelentette be Puskár Anett, a Mahir tanácsadója. Mint emlékezetes az Állami Számvevőszék a legalapvetőbb információk beszerzése nélkül fogadta el a Fidesz 2010-es kampánykönyvelését. A pénzügyi ellenőrzést úgy végezték el, hogy a...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szoval, akkor KEZDODIK!?
Jo lenne tudni, mekkora lesz a durranas - es a fonok meg 8 napig nincs otthon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@karma1: Az állapotában már semmi különbség gyógyszerrel, vagy gyógyszer nélkül! Csak a hívek vannak bajban a hiányzó direktívák miatt!
quadrocopter
Ne légy puha Lajos, a Genyót nyomd neki a forró kazánnak!
karma1
@Nessy: Azok a direktivak pedig mar akkor is zavarosak voltak, amikor egy fokkal tisztabb volt az agya,... (Akkor sem volt mar normalis, sot, sajnos, szerintem az apja ominozus rugdosasi akcioja utan nem is maradhatott agyserules nelkuli.
Azt mondta nekem itt egy orvos, hogy ha valakinek csak egyszer is volt agyrazkodasa, vagy masmilyen, utodeses, vagy stroke-os serulese a fejen, az a hatralevo elete soran teljes szemelyisegvaltozason mehet at, es BARMILYEN kovetkezmenye lehet, a Parkinson kortol kezdve epilepszia, vagy a naponta tobbszori ajulas, skizofrenia, uldozesi mania, bipolaris depresszio, panikbetegseg, vagy BARMILYEN mas agyban torteno mentalis betegseg fellephet!
Szoval en azt mondom, ha egy buszsofornek muszaj elmennie PAV2-re - ami teljesen normalis es kotelezo! - akkor egy orszagot elvezeto miniszterelnokre miert is nem kotelezo ez az alkalmassagi vizsgalat...
Hellcat
Na de most akkor tessék szépen egyenletesen teegetni mindent a választásokig.
lampa laz
@karma1: (9:22) Azok a tünetek amiket leírtál szinte már mind jelentkezett ezen a háborodotton.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.