A több mint százéves brit lap Mészáros Lőrinc meggazdagodásából vezeti le, hogyan épít hűbérúri rendszert a Fidesz. Egy német lap pedig azzal foglalkozik, hogy miért jó tanpálya Magyarország az zsarnoki vezetőknek. Magyarország az EU első bűnözői állama? Orbán Viktor nagy utat tett meg a szabadságjogoktól az illiberális Putyin-éltetésig. Ez a címe a New Statesman brit politikai magazin kiemelt olvasmányának. A cikkben bemutatják a felcsúti gázszerelő, Mészáros Lőrinc csodálatos karrierjét, és az ő meggazdagodásából levezetik, hogy játssza át a közvagyont, például az uniós forrásokat saját kiszolgálóinak a fidesz-rendszer. Puccs az EU-ban, a lengyel és a magyar kormány megbuktatná Brüsszelt. Így foglalja össze a brit Express a magyar és a lengyel kormány EU-ellenes és az európai értékrenddel ellenkező lépéseit. Emlékeztetnek, hogy Orbán Viktor ugyan hangzatosabb kijelentéseket tesz, mint lengyel kollégái, viszont Magyarország eddig legalább az európai bíróság ítéleteit...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
"Orbán Viktornak sikerült elérnie azt, hogy mi magyarok és Magyarország legyen a negatív tanpélda Nyugat-Európában. Ez egy olyan szomorú és sajnálatos dolog, amire senki sem lehet büszke. Orbánnak hála lassan ciki lesz magyarnak lenni nyugaton."

Régóta írogatjuk mi ezt már itt a kommentekben és nem lassan, hanem már ciki magyarnak lenni...
Klubtag
Sajnálatos, de ezt úgy lehetne elkerülni, ha Magyarországon felhagynának az "illiberális" politikával, eltörölnék az autoriter vezetés érdekeit szolgáló törvényeket, ha egyenlő feltételeket teremtenének mind a gazdasági, mind a társadalmi kezdeményezések számára, ha politikai ellenfeleiket (ideértve a civil szervezeteket is) nem megsemmisíteni, hanem meggyőzni próbálnák a tényekkel (nem a orbán-habony-féle hazug, kétfenekű propagandával), stb.,stb.,stb.
Addig meg le kell nyelni a kritikát, védekezésül meg lehet "nyomják krahácsot"-ozni, meg sorosozni, meg migráncsozni, meg hazudozni, meg fenyegetőzni, meg lehet csalással, meg sumákolással választást is nyerni, sőt lehet milliárdokat költeni politikai lobbitevékenységre külföldön. Bármit is hadoválnak, a tények makacs dolgok és - hála a XXI. század technológiai és informatikai vívmányainak - ezt sokáig felülhazudni nem lehet.
RonaGyuri
@Klubtag: ne már akkor ez csak egy értelmes, nyugodt békés európai kisállam lenne, ami egy magát isteni elrendelések képzelő dagadt törpe műveletlen paraszt-suttyónak nem pálya! =))
Nessy
Majd megint elmondják, hogy minket senki nem ért meg, pedig csak mi tudjuk mi a jó Európának, a világnak, a világegyetemnek!
Ezek mind libsibolsisorosbérenc médiák, akik nem a Mészáros - Habony - Vajna hírekből tájékozódnak.
Jön Szijjártó meg Németh Szilárd, és elmondják, hogy "nyomják Krahácsot"!
Klubtag
@RonaGyuri: ...valószínűleg koromnál és életszemléletemnél fogva nem bánnám az értelmes, békés, nyugodt, európai kultúrát is elfogadó(művelő) életformát az állandó vérgőzös, militáns attitűd helyett.
peterkelemen
Ez több, mint egy szimpla bűnözői állam. E mögött akár a náciknál ideológia is van, amit a mocskos egyházak sunyi módon a háttérből szitogatva biztosítanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.