Korábban az egyházi törvényt eljárási szabálytalanságok miatt semmisítette meg az Alkotmánybíróság. Az alaptörvény elfogadása során a parlament eljárási szabálytalanságokat követett el – mondta korábban Sólyom László volt köztársasági elnök. Kolláth György ügyvéd, alkotmányjogász szerint ez felveti az alkotmány közjogi érvénytelenségét, adta közre korábban az ATV.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ép eszű ember tudja, hogy ez a fidesz tákolmány alkotmányellenes, szóval semmis!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@colibri: Felre ne ertsd, Kedves, nem letolni akarom Ot, de ha ennek tudataban volt, akkor ezt minden heten, minden lehetseges forumnak el kellett volna mondania, kellett volna tenni valamit azert, hogy a salatatorvenyek gyujtemenye ne tehessen tonkre embereket, csaladokat a visszamenoleges hatalyu, szemelyre szabott torvenyekkel.
Hol volt O, amikor a lex CEU-t es a lex csicskat alairta ader???
Szerintem ennek oriasi sulyanak kell lennie, mert egyszeruen ennek alapjan egy csomo torveny es az arra kiszort penz torvenytelenul kerulhetett maganszemelyek, futyiszesek kezebe.
En csak azt allitom, hogy Neki oriasi felelossege lehet abban, hogyha tudta, de nem mondta ELEGSZER, hogy az alapkatyvasz az nem lehet alapja a magyar jognak.
Jo lenne, ha most mar nem allna le...:o))))
colibri
@karma1: Látod, nincs semmi változás attól, hogy szakemberek megnyilatkoznak az orbáni politika konkrét negatívumairól, sem határon belül, sem kívülről nem történik semmi. Ilyenkor, augusztus 20. ünnep évfordulójakor újra és újra előkerülnek a jogalkalmazással kapcsolatos kritikák, aztán orbánbasi illiberálisan kormányoz tovább. Nagyon kíváncsi vagyok, (főleg) mikor és mi miatt borul már végre a bili, mert ez már így tovább nem folytatódhat.
karma1
@colibri: Nem olvastad meg a robbantos Simicsrol szolo cikket??? Mar boritott Sinics, mar elkezdodott...
Kollath urnak NEM a magyar ugyeszseg, nem poltpetya fele kell bejelentest tenni, hanem a Nemzetkozi Fuggetlen Hagai Birosagnak,... Nem hiszem, hogy ott nem foglalkoznanak ezzel a kerdessel, hiszen ha ennek csak egy toredeke igaz, mar akkor is nagyon nagy bajban orban, sokkal nagyobban, mint amit egy sima pavatanccal vagy Tudta-e? plakattal el tudna intezni,... Es habony meg rogan nem fog magatol kitalalni erre eletmento ellenlepest (marhogy a futyisz szamara eletmento), mert ahhoz azert ok nagyon kevesek. Nem tudom, hol tart eppen a mocskos finkelsteinnek a tudorakja, aki ebben az esetben az esz lehetne, bar ha nincs meg agyon mnorfinozva, akkor talan ki lehet meg belole sajtolni valamit.
colibri
@karma1: Ez nekem is érthetetlen, hogy Kolláth, vagy Sólyom, vagy pl. Bod Péter Ákos, akik komoly szaktekintélyek , miért csak akkor mondják el a nagyon ellentétes véleményüket, ha éppen megkérdezi őket az ellenoldalról valaki és miért nem "harcolják ki" az igazukat, mondjuk egy nem Polt által felügyelt jogi lehetőségek között. Ezzel a "népnek" ártanak legtöbbet.
Olvastam, hogy Simics már előbujt a bokorból, de még sok a találgatás, szóval még kevés az anyag, többet várunk tőle.
Nessy
Hiába mondanák a véleményüket,csak egy szűk réteghez jut el. Most már a média jó részt a kormányzat kezében van, és ott csak a győzelmi jelentések hangzanak el, a hívek bódítására. Nem ok nélkül igyekeznek digitális analfabéta sorban tartani a híveket!
karma1
@colibri: Asszem, akkor mar ketten vagyunk ertetlenek, mert a fent emlitett uriembereket en is kivalo embereknek tartom, es raadasul ok szakmailag is megkerdojelezhetetlenek, tehat amit tudnak, azt nagyon jol tudjak.
Egyikuknek sem volt tovabba szuksege arra, hogy orbantol seggnyalassal szerezzenek egy kis tejbeapritani valot, mert a szakmai munkajukkal is megkerestek a betevot.
Ha Ujhelyi EP-s kepviselo minden heten tud egy cikket nyomni, mert ezt igerte, es ezt kovetkezetesen be is tartja, akkor a fent emlitett 3 ur miert nem???
Ismet csak azt allithatom, hogyha a hagai birosaghoz fordulnak, akkor nincs az az Isten, hogy ok NE foglalkoztak volna ezzel a kerdessel.
Vannak olyan dolgok, amiket nem lehet orszagon belul megoldani, foleg nem ugy, hogy azoktol kellene a jogorvoslatnak jonni, akik a buncselekmenyt elkovettek. (Szerintem siman egy puccs volt ez: az Alkotmany megszuntetese egyetlen tollvonassal, es bizony ebben kizarolag orbant lehet felelosse tenni, semmi Gyurcsany, Bajnai, vagy Medgyesi, - mert masszivan 2010 utan tortent. Es ha ezt az elso buncselekmenyt orban nem koveti el, az osszes tobbi lepeset, - meg a diktatura kiepiteset - nem tehette volna meg!)
Simics amivel kezd, az elegge kemeny dolog, es erre mar nem lehet jogilag visszamenolegesen szamlakat gyartani, mert azokat a teteleket annyi helyen kellene beallitani es ellentetelezni, amire egy komplett irodai brigad sem kepes, foleg ugy, hogy rengeteg mar az internetes ugyintezes is, es annak bizony masodpercre nyoma van!
orban hulye a szamitogephez (is), tehat ezekre a dolgokra nem tesz tul nagy hangsulyt, es azok a hulyek, akik korulotte vannak, nem fogjak erre emlekeztetni, mert egy fokkal meg hulyebbek, mint orban. (rizsaszili, kosalala, es mas computer-analfabetak)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.