Semmire sem emlékszik.

Három hétig eltűntként keresték Ausztriában a 29 éves Ajnát. Végül múlt pénteken került elő egy csónakházból teljesen meztelenül, és fogalma sincs, mi történt vele – írja az oe24 nevű osztrák portál alapján a Bors.

A lány masszőrként dolgozott egy osztrák luxushotelben, ahol július 17-én felmondott, majd elindult vissza Magyarországra. Kollégáinak azonban feltűnt, hogy autója három nappal később is a szálloda parkolójában áll, ekkor jelezték a hatóságoknak, akik – miután nem akadtak nyomára –, regisztrálták eltűntként.

Három héttel később, múlt pénteken azonban egy Pörtschach nevű dél-osztrák falu egyik csónakháza mellett beszélgető magyar turisták hangjára egy rendkívül kiszáradt és lefogyott, teljesen meztelen nő jött elő az épületből és segítséget kért. A rendkívül rossz állapotban lévő lány teljesen össze volt zavarodva, a saját nevére sem emlékezett, de végül kiderült, hogy ő a három hete eltűntként keresett Ajna. Nem emlékszik rá, hogyan került ide és mi történt vele, miután hazaindult a parkolóból, és egyelőre a rendőrség is tanácstalan az ügyben.

A lap értesülése szerint a csónakház egy tehetős vállalkozóé, aki rég nem látogatta az ingatlant, de szemtanúk szerint az elmúlt hetekben többször is kötött ki ott egy kishajó egy idősebb férfival a fedélzetén, mások hangokat is hallottak kiszűrődni a házból. A Bors megkereste a külügyminisztériumot, értesültek-e az esetről, de eddig nem válaszoltak.

Címlapkép: Pixabay / Counselling CC0

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Talán beszélnie kellene Pataky úrral, mert lehet hogy elvitték őt is az UFO-k? :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@Peller Anikó: 22:26
vedd orálisan magadhoz szeparepa2-t !!!
volvós
@Szeparepa2: tegnap 19.42

Ha a parányi agyad még emlékszik :

Szeparepa2
Megengedném, ha netán akarná, azt is hogy a számba kakiljon ezzel a dögös popsival... (nyilván persze utána mozsdás és maratoni kufirc... :D
...hányinger elvtárs !!!
Szeparepa2
@volvós: Hahaha.. te nyomorult idióta... jaj istenem... akárhogy vergődsz te szerencsétlen idióta barom, annál mélyebbre süllyedsz.. felesleges ez az elkeseredett izzadtságszagú hiábavaló kapálódzásod... egyetlen dolgot tud meg belőle bárki aki olvassa, hogy mekkora egy reménytelen nagy tahó baromállat vagy... ne vergődj ne erőlködj, nem tudsz már javítani ezen, csak egyre röhejesebb, szánalmasabb és undorítóbb leszel ezzel az elkeseredett hisztérikus szánalmas erőlködéssel... De ha mégis folytatod, az sem baj végülis, legalább van min röhögni... :D
verőce21
Ki beszélte rá vajon, hogy felmondjon? Mert azzal szemben gyanútlan volt...
Yoda69
Bedrogoztak es sexrabszogakent tartottak fogva mignem rauntak. Szerencseje hogy nem oltek meg.
egyvandor
Magyarország jobban teljesít. Mér arra is fussa nekünk, hogy lányaink luxushotelekbe járjanak masszőrködni. Gorbán lány volt már?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél