Az ezt firtató kérdésekre korábban valamiért senki nem volt képes nyíltan és egyértelműen válaszolni.

A Magyarországra a kormány által invitált, Orbán Viktorral többször is találkozó, a miniszterelnök közvetlen szomszédságában házat vásárló, mindeközben az Interpol által csalás, zsarolás és felbujtás miatt 25 éve nemzetközileg körözött Ghaith Pharaon szaúdi milliárdosról pár hete derült ki, hogy pár hónappal halála előtt magyar állampolgárságért is folyamodott. A Demeter Márta független képviselő által kezdeményezett, erre irányuló vizsgálat során azonban nem találtak bizonyítékokat arra, kapott-e, mivel azonban aktája gyanúsan hiányosnak tűnt, az is elképzelhető volt, hogy egyszerűen eltávolítottak belőle anyagokat – akár azt is, ami az állampolgárság megszerzését igazolja.

Demeter Márta ezért múlt csütörtökön közvetlenül Pintér Sándor belügyminiszterhez fordult írásbeli kérdéssel a témában. Pintér válasza pedig – a hosszas titkolózások és ködösítések után – ennyi:

Tájékoztatom, hogy Ghaith Pharaon a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal rendelkezésére álló adatok szerint magyar állampolgárságot nem kapott.

Demeter azután fordult Pintérhez, hogy a Bevándorlási- és Állampolgársági Hivatal Pharaon-aktájában nincs információ arról, hogy magyar állampolgárságot akart szerezni, egy másik hivatalos dokumentumból kiderül, hogy honosítási kérelmet nyújtott be. 

Mindez a Terrorelhárítási Központ igazgatója által írt, és Demeter Márta független országgyűlési képviselőnek címzett leveléből derült ki.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Getty / Mike Stephens /Stringer

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Szóval az volt...tagadják tehát igaz...fidesz alapszabályok egyike.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Hazudik sanyibáááá !!! Orbán Viktor testi-lelki barátja !!!
Lám, lám, már a TEK is ???
Cicamama55
Milyen iratokkal vásárolhatott házat Orbán Viktor szomszédságában ez a körözött személy?! Nem kellett neki semmi hozzá, csak úgy ukkmukkfukk beköltözhetett? :((( Miniszterelnökünk fiát is abban az időszakban mentették haza pont a "focitáborból" a TEK- esek, akkoriban írtak itt róla ha jól emlékezem...Sok a homály fedi a migrációt megelőző 1-2 évet!
cs.n.
Biztos Pintér írta, sk. Csak egy olajszőke promóbohóc, aki körömcipőben autókázik a magasságos Viktorral, ha márciusi hóhelyzet van. Mi meg perkáljuk neki a nyugdíja mellé a fizetését is.
Klubtag
Mikor is merült fel először ez a kérdés...úgy hónapokkal ez előtt.
Na kérem szépen, ennyi időbe telt eltüntetni az árulkodó nyomokat...de amilyen felkészült szakemberekkel van a Pintér-művek kibélelve, reményelhető, hogy nem sikerült teljeskörűen.Úgy, hogy erre még visszatérünk...
Cicamama55
@Cicamama55: Bocs, szórendet javítok! 15.18 Sok homály fedi a migrációt megelőző 1-2 évet
Hellcat
Szóval az volt...tagadják tehát igaz...fidesz alapszabályok egyike.
simmering73
Szőkes Sanyibácsi elmenTEK ti a 3,14csába.
nezelodo
Na ugye, megint a Sanya Bá' ért a helyszínre először, (véletlenül arra járt), hát persze hogy nincs ott még egy betűtészta sem a levesből!
Ezek a hülye TEK-esek meg elméláztak, azért leskelődhetett az arab "professzor" Orbán kerítésénél, és nézte, hogyan tologatja a Viktor a Tescos fűnyírót a gyepen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.