Már a zsebkendőnyi szabadstrandot féltik a felcsúti polgármestertől. Egyre dagad a térségben a Mészáros-birodalom. Akaliban már a zsebkendőnyi szabadstrandot féltik a felcsúti polgármestertől. A fél falu. A fél város. Így mondják a balatonakaliak és a balatonalmádiak is, hogy mi lett az utóbbi időben Mészáros Lőrincé a településükön. Mindkét településen tájékozottak az emberek, hallottak a hírekből a milliárdos felcsúti polgármester „bevásárlásairól”, de túlzás volna azt állítani, hogy mindez felbolygatta a kedélyeket. Ellenzéki politikusok adnak hangot felháborodásuknak, s talán még az akali nyaralótulajdonosok figyelik leginkább aggódva a fejleményeket. Nehéz ma már napról-napra követni, mi is kerül éppen akár Mészároshoz, akár az Orbán-vőhöz, Tiborcz Istvánhoz közeli körökhöz a Balaton partján. Keszthelyi, almádi, akali kemping, hat hektáros, beépíthető almádi ingatlan, balatoni rádió – ízelítő az elmúlt egy-két hét „terméséből”. De nem csak a terjeszkedés mértéke, hanem...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Ha ez külföldön megtörténne már a két település lakói ezerrel tiltakoznának, tüntetnének éjjel-nappal. Nem látom, hogy hol vannak az ott élő birkák??? Legelnek vagy csak morgolódnak egy jót, mert azzal semmire sem mennek. hamarosan betereli őket is Orbán és bűnbandája a vágóhídra. Gyáva népnek nincs se hazája, se igazsága, se jövője! Szégyen!
volvós
Várható, hogy egyszer ez a sertésfejü mangalica bemegy a saját vágóhidjára és a hentes összekeveri a többi disznóval...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.