Kénytelenek volt felmondani a Magyar Repülő Szövetséggel meglévő szerződését a vagyonkezelő, és visszavenni a budaörsi repülőtér üzemeltetését – állítja az MNV a hvg.hu által feltárt ügyben. Szerintük ugyanis a sportszövetség nem tett eleget vállalt kötelezettségeinek, ráadásul jelentős tartozásuk is van a vagyonkezelő felé. A reptér működését garantálják, először ideiglenes üzemeltetőt választanak, majd pályázatot írnak ki.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
A lehető legjobb helyen van ez a reptér. Nagyon jó vétel lesz annak, akinek van rá pénze. Ráadásul csak egy csücske tartozik Budaörshöz, a többi(a lényeg) a XI.ker.területén van.
wagabund
@Equus: nem mertem jósolni, de nagy összegben fogadnék, hogy eltaláltad.

Hatalmas üzleti lehetőség ez a reptér, még akár ilyen szar állapotban is. Igazi aranybánya.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/11/20161119-fot_7595.jpg
Balról jobbra: Szivek Norbert – a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő vezére, Tiborcz Pityuval is üzletelő szarházi; Orbán nevű Viktor; Dorkota Lajos – a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnöke; Csetényi Csaba – Rogán haver és szomszéd, kormányzati reklámokon milliárdokat kereső seggfej, Parragh László – bukott csempekereskedő, hatalmas hitelekkel sáros Orbán-nyalonc, az Iparkamara elnöke, a MOL igazgatósági tagja,
illetve Hernádi Zsolt, a vesztegetéssel vádolt, az Interpol körözési listájáról frissen lekerült MOL-vezér.
Tiborczhoz köthető BDPST Zrt. nevű cég, egyharmadát pedig a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő vezetőjének, Szivek Norbertnek az érdekeltsége tulajdonolja. Ez az a fickó, aki néha a nemzet vejével szokott bizalmasan táplálkozni a Four Seasons című exkluzív vendéglátóipari egységben. Ezek után az állami vagyon kezelője a Szivek főzsivány azt állítja: "az ideiglenes működtető kiválasztása „kizárólag szakmai szempontok figyelembe vételével történik."
kolozsvaros.com/2016/11/10/te-pedig-huzod-az-igat-szidod-az-en-anyamat-es-finanszirozod-a-dinasztia-osszes-tagjanak-sajat-labra-allasat/
Te pedig húzod az igát, szidod az én anyámat, és finanszírozod a dinasztia összes tagjának saját lábra állását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.