Úgy tűnik, bosszúból szüntetik meg az Országos Kardiológiai Intézet önállóságát, a szívgyógyászat a Dél-pesti Centrum része lesz. Az intézmény vezetője a hírek szerint máris nyugdíjazását kérte. A Zárójelen foglalkoztunk a nemrég kipattant botránnyal, miszerint hogy fordulhat elő, hogy a budapesti kardiológiai intézet műtőjében nincs CT berendezés. A vizsgálathoz másik kórházba kell átszállítani a beteget.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Cardiológia Intézet megszüntetve, probléma megoldva!
Tényleg megérdemelnék most már, hogy az életük függjön a saját baromságaik miatt szétvert egészségügyi ellátástó, az elüldözött orvosok hiányától!!!
Nem VIP ellátás!!!
Gyilkos társaság!
quadrocopter
A Geci tipikus geci, piti módszere! A szellemileg visszamaradottak, lelki sérültek, kisebbségi komplexusban szenvedők bosszúállási kielégülése!
szaboria1
Évek óta sikeresen vezetik az intézményt. Egy kijelentés miatt mert nincs CT-je az intézménynek máris tesznek róla, hogy az összevonással már más vezesse.
CsipkeRózsa
Új CT ezután sem lesz, az összevont kórházak betegeire ugyanannyi készülék áll rendelkezésre. Egyértelmű Orbán bosszúja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.