A kerületi önkormányzat szerdán tartott rendkívüli ülést az után, hogy a hétvégén Újpesten igazoltatás közben meghalt egy férfi, akinek halálát szívinfarktus okozta. Megerősítették pozíciójában Buchwald Milánt, aki egy éve Újpest rendőrkapitánya. 

A képviselők közül a szocialista Belán Beátrix és az LMP-s Perneczky László jelezte, hogy szerintük rossz megvilágításba helyezi Buchwald kinevezését, hogy így

a baleset árnyékában, nagy sietséggel

intézik azt – tudósított az ülésről az Index.

Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere szerint a két esetnek nyilvánvalóan semmi köze egymáshoz.

Sajnálom, hogy felelős újpesti képviselők kizárólag a sajtóból kívánnak tájékozódni. A két esetnek nyilvánvalóan semmi köze egymáshoz

- nyilatkozta.

Felszólalt Buchwald Milán is, aki megerősítette, hogy a vizsgálatok alapján az igazoltatott Á. István szívinfarktusban halt meg, de reméli, hogy minél előbb kiderül, hogy ki felelős, ha egyáltalán felel érte valaki.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Na most ezt az égbekiáltó megátalkodottságot, hogy egy rendőr annyira ostoba fajankó legyen, hogy 4-szer jelzik a rosszullétet, és ennek ellenére folytatja az öncélú, ocsmány fontoskodását, nem lehet rá szavakat találni. Nyilvánvaló, hogy teljességgel alkalmatlan a rendőri munkára. A szégyentelen, abszolút felelőtlen (a történtek után bűnözőt) állományban tartó felettesét pedig kinevezik. Nem szégyenlik magukat így lejáratni az igazságszolgáltatást, ami már régen elvesztette a közbizalmat így eljárni ?
Peller Anikó
@mackoka46: Szolgálunké Svédünk. Ami annyit tesz, hogy a semmiért baszogatjuk az embereket ha beledöglenek is. Aztán megvédjük egymást.

A rendőrség önfenntartásra van berendezkedve, pontosabban rászorítva, ki kell gazdálkodják a fenntartásra szánt összegeket. Ezért telepítették a rengeteg videokontroller kaput, traffipaxot, ezért vannak a közúti ellenőrzésnek hívott lehúzások. Sokaknak félhavi fizetése egy egy büntetési tétel.

Mi azt szeretnénk ha értünk lennének a rendőrök és minél kevésbé ellenünk. De sajnos ez nem mindig látszik nyilvánvalóan.

Persze az egész államapparátus és hivatalnok rendszernek sem ártana egy ilyen látszat.
Yoda69
"Felszólalt Buchwald Milán is, aki megerősítette, hogy a vizsgálatok alapján az igazoltatott Á. István szívinfarktusban halt meg, de reméli, hogy minél előbb kiderül, hogy ki felelős, ha egyáltalán felel érte valaki."

Nos az utolso 4 szavaval lemondta mi lesz a vizsgalat eredmenye. Koszonjuk.
namihami
Alakul...
Eddig, hogy meghaljon a kuncsaft, be kellett ülni rendőrautóba. A következő fokozat már a saját verda volt. Mára eljutottunk a nyíltszini halálhoz. Töretlen a Pintyér-gárda fejlődése. A következő stációnál már csak rá kell mutatni és a végén elég lesz csak kimondani a nevét a halálraitéltnek, akár az őrszoba távolából is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.