Közeleg – vagy már itt is van – az újabb választási kampány. Elrettentésül idézzük fel Váradi András, a felcsúti juhász néven ismertté vált tragikus sorsú polgármesterjelölt balesetének(?) és halálának körülményeseit egy később keletkezett beadvány alapján.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"Megfenyegetett, ha ez nem így lesz, akkor megtesz mindent, hogy ellehetetlenítsen. Egyébként még napokkal Mészáros látogatása előtt megjelent a hodályunknál Orbán Viktor, ekkor éppen fejtük a kecskéket. Bent ült a kocsijában, éppen telefonált, majd mire kijöttem elé, elindult. Ekkor már sejtettem, hogy nem lesz itt minden rendben"

A patkány Genyó közvetlenül is érintett!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
ORBÁN LESZ MÉSZÁROS TANUJA--itt a nagy alkalom,hogy magát össze-vissza HAZUDOZZA...ha,ha,ha...
Ki kell hogy derüljön az igazság-ezt a vádiratot két világnyelvre fordítva is meg kell jelentetni,mert a hazai médiafelületek sose fogják mostanság ezt hitelesen leközölni.
qxy
Na kérem miért is őlték meg? neeem . ez nem igaz . A fidesz a főügyész az egész törvény a Magyar jog emberei is ha kell hamis tanúként vállalják hogy ezezezez nem igaz kérem.
és már mehetnek is a kasszához.
aztakurvaszarokbele
quadrocopter
"Megfenyegetett, ha ez nem így lesz, akkor megtesz mindent, hogy ellehetetlenítsen. Egyébként még napokkal Mészáros látogatása előtt megjelent a hodályunknál Orbán Viktor, ekkor éppen fejtük a kecskéket. Bent ült a kocsijában, éppen telefonált, majd mire kijöttem elé, elindult. Ekkor már sejtettem, hogy nem lesz itt minden rendben"

A patkány Genyó közvetlenül is érintett!
qxy
ez olyan mint anno Kádár korszak.
Vályi Péter milyen magas is volt?
hány centis korláton esett is át és meg halasztotta saját magát???
Szegénynek pipiskedni kellett hogy át lásson a korláton de át esni az más dolog nem??
De mint a cirkuszban,.- " Vaan mááásik" akit baleset ér. és Orbánnal is eccer csak tele lesz a töke valakinek.
nevemnick
@qxy: lesz? Qrva sok embernek már évek óta tele van...
bencemacska
Jól emlékszem, hogy ő kezdte a sort?
Azóta sokan "követték!!"
A pénteki "igazoltatás" körülményeit is nagyon hamar "kivizsgálták"!!!
qxy
@nevemnick: de akkor vigye már oda ahhoz . a kurva korláthoz valaki
nevemnick
@qxy: hamarosan odaér. Áprilisban. Addig meg kibírjuk. Ha nem megy önszántából, majd soros segít neki.
De nem pénzzel.
qxy
@nevemnick: Tudod, sajnos ez már el van döntve te is meg a másik is már szavazott is. és meg is van számolva a szavazat 96 % a. Bunda az egész. Kádár óta. Már ő is az volt. csak jó duma a választás mert kurva sok pénzt lehet le nyúlni és a kutya nem kérdezi mit csináltak vele. és ha gebasz van, mint most is, Mi van? egyik ember szidja a másikat.- te szavaztad meg bazzeg te akartad. és ez így megy .
maci0427
qxy -- Vályinál a megszervezett gyilkosságot azért tartom valószínűtlennek, mert hiszen ez a baleset veszélybe sodorta Énekest is, (az ugye nem valószínű, hogy egy üzemi vezető úgy szervez meg egy politikai gyilkosságot, hogy a saját életét is veszélybe sodorja...), viszont ha felsőbb körök meg akarták öletni Vályit annak ezer egyéb kevésbé feltűnő és kevésbé gyanús módja lett volna Illetve mivel akkor is folyt a vedelés,kérdéses a látogatás napján lévő másnapossága is,de ha nem ivott,akkor a másoknak a felelőssége !
maci0427
@qxy: -- Véleményem az,hogy Vályi Pétert nem meggyilkolták 1973 -ban ,hanem Súlyos szervezetlenség és felelőtlenség miatt zuhant a forró folyékony vasba a másik emberrel együtt ! + még ha előtte jót mulatoztak és másnap nem igen volt jól ! Amúgy akkor abban az időben volt több öngyilkosság is és mindegyik magán okok miatt , hiába akarják gyíkosságnak vizionálni!
quadrocopter
Az analfa bélát megfogták piás vezetésen és a Geci lecserélteti a rendőrkapitányt?
A lecserélt kapitány akár fejbe is lőhette volna, statáriális döntés keretében!
Most aranyba foglalnánk a nevét!
qxy
@maci0427: Tudod, annak idején Csehszlovákiában is volt egy hasonló baleset .Tudod mennyit kapott aki ott volt, és látta , meg . . . . . . Másfél milliót. Ez a faszi két hónapja halt meg rákban.Ó volt a " szervezetlenség és felelőtlenség miatt" ember.az egyik.
simmering73
Természetesen. Érthetelen miért kérdés ez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.