Bár a magyar menekültügyi eljárás szigorítása óta, fél év alatt alig több mint háromszázan kaptak menekült vagy oltalmazotti státuszt Magyarországon, a Migration Aid pénzt és erőforrást nem kímélve szövögeti projekt terveit a magyarországi migráns paradicsomról: Szolidaritás Házáról, menekült faluról, logisztikai központról és üdülő táborról, azaz Tündérligetről. A 300-320 bevándorló jelentős része menne is tovább, vagyis …

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: és magyarul mikor tanulsz meg írni, csiga?
Cumira-csiga, menekült cumira!
quadrocopter
@durbincs: Neki is becsókolhatsz - csiga! Másra alkalmatlan vagy!
quadrocopter
@Mirabilis: Hagyd, primitív mocskos csicska, egy értelmes hsz.-a nem volt még, az a feladata, hogy lefoglalja a kommentelőket.
quadrocopter
@Mirabilis: Nem tudja átfogalmazni, mert ennyire képes, az írásjeleket sem ismeri fel, ezért van dugig vesszőkkel és kérdőjelekkel a firkálmánya! Értelmes hozzászólást még nem olvastál tőle, nem is azért küldték ide!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.