Sem energiaital, se semmi, ami a chipsadó alá tartozik. Körlevélben tájékoztatta az iskolaigazgatókat az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az iskolai büfékben árusítható, valamint a tiltott termékekről - közölte a tárca parlamenti államtitkára csütörtökön, Budapesten. Rétvári Bence a Hold utcai vásárcsarnokban tartott sajtótájékoztatón elmondta: a dokumentum - amelyhez hatósági leírást is mellékeltek - az egyenként felsorolt termékek mellett tartalmazza az egészségtelen termékek árusításának jogkövetkezményeit is.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
chips helyett szentelt ostyát, üdítő helyett szentelt vizet kapnak a gyerekek. Az élelmiszer korlátozás egyelőre csak az iskolai búfékre vonatkozik, később kiterjesztik a felnőtt lakosságra is, kivéve a parlmenti büfét és a fideszes önkormányzatok épületeit.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
chips helyett szentelt ostyát, üdítő helyett szentelt vizet kapnak a gyerekek. Az élelmiszer korlátozás egyelőre csak az iskolai búfékre vonatkozik, később kiterjesztik a felnőtt lakosságra is, kivéve a parlmenti büfét és a fideszes önkormányzatok épületeit.
Nessy
na, bummm! Majd megveszi a csemete a sarki boltban.
Equus
@Nessy: majd lesz nemzethy nasibolt, lesötétítve és csak 21 éven felülieknek.
Perwool
Fűtés, kréta, wc papír, tanár lesz?
Equus
@Perwool: hogy te milyen kicsinyes vagy... lesz nemzeti tesióra, hittan, kötelező miselátogatás... kell ettől több egy gyereknek? A végén még felébred benne a tudás utáni vágy. Más sem hiányzik, mint a folytonos miértek... A hülye Galileo és a még hülyébb Giordano Bruno mire ment vele?
quadrocopter
Értem én, de mondjuk, naponta hányszor szabad szellentenie a gyereknek és ebből mennyi lehet hangos? Ha lehet, akkor decibelben kérném megadni az értékeket!
Idióta pótcselekvő barmok!
Perwool
@Equus: Esetleg taníthatnák a fütyilóbálást és a puncivakarást is. Vagy mondjuk lehetne középiskolában gyurmázás, testékszer-ismeret. Netán tananyag lehetne a kreatív papírhajó készítés.
Közben a reál tárgyak tekintetében soha nem látott mélységekben teljesítenek a magyar diákok. A lakosság minimum negyede tekinthető funkcionális analfabétának.
Az általános iskola játszóházzá alakul. A középiskola befejezése nem biztosíték arra, hogy az illető tud írni-olvasni. A főiskolák, egyetemek jó része diplomás bamba fejűt állít elő büfé-ruhatár szakon.
A fizikai munka valami bolsevik szarság, ami koszos, ellenszenves, megalázó és fárasztó. Ha netán valaki mégis szakmunkássá válik és urambocsá ért is ahhoz, amit tanult, akkor viharos gyorsasággal távozik valami olyan helyre, ahol a munkának van becsülete és ez a fizetéseken is látszik.A lényeg, hogy a vén, komcsi Hoffmann Rózsi etika óráján tanuljanak a kölykök a haldokló nyugatról, a jobban teljesítésről, a nemzetmentő Orbánról, aztán a csukás cigány Balog hittanóráján megtudják, hogy ezt az Isten is így szereti. Majd eldalolnak egy-két csasztuskát, népünk nagyjait éltetve, tornaórán menetelni tanulnak, aztán rajzolnak szép plakátokat, amiken Brüsszelnek üzennek.
Megtanulják szeretni a Nagy Testvért és elhinni, hogy nincs szebb hely egy Rákosi skanzennél.
És ne zabálják az a rohadt chips-et!
Lassan több korlátok közt élünk, mint a Kádár rendszerben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.