Róna Péter közgazdász, az Oxfordi Egyetem  tanára, a szakma egyik szaktekintélye. Ő azt állítja Magyarország féllábbal már kint van az EU-ból. A szakma egyik szaktekintélyének a gondolataira érdemes odafigyelni, megfontolni, hiszen pontos pillanatfelvétel Magyarország jelenlegi, Európa felé mutatott arcáról.

(Forrás: zarojel.hu, Városi Kurír által)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"Szerinte az uniós nagyhatalmak Magyarországot már “leírták”.Nálunk még kevesen érzékelik ugyan, de az uniónak “tele van a zoknija” velünk:"
Pontos, precíz jóslat és helyzet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@karma1: aranyoskám a késő estében:
A Paksot csak a magyar politikus-koszorú intézheti el,de tanulhatnának a
sógoroktól,akik labanc módra megépítették "AKW Zentendorf"-ot kulcsáta-
dásra,és ott áll hidegen mint mementó a Fukuyama-i disasterre!
(azonos system)...a sliccszeműek meg nem értik... :=(
peterkelemen
Az uniónak egyetlen dolga lenne: befagyasztani az összes uniós pénzt így kivéreztetve Orbán aljas és velejéig romlott rendszerét. Erre egyébként már igen nagy az esély, mivel uniós politikusok és vezetők is foglalkoznak ezzel.
karma1
@kokopelli: Kisdragam ott a messzi tavolban...Igen, a magyarok is keresztbetehetnenek, ha elegge tokosek lennenek, de mivel en mar senkinek sem hiszek otthon, a csodak meg nem azokkal tortennek, akik toketlenek,- vagyis Magyarorszagon nem fog csoda tortenni ezugyben -
bizony , en az Unio komoly es hatarozott lepeseire varok, amit egyebkent mar elkezdtek, mert mar elbol megtiltottak a magyaroknak, hogy elkezdjek az epitkezest, mert az egesz projekt 1000 sebbol verzik, es ha a roszatom az elavult technologiajat telepiti Nyugat- es Kozep-Europa legkozepebe, arra bizony csak nekik lehet lepni, ...:o)
(Latod, nem vitatkozom Veled, mert ugyanaz a velemenyunk, de en tobbet varok az Uniotol abban, hogy betartassa es ervenyt szerezzen az unios alapszerzodesnek orban eseteben...)
Mézike
@peterkelemen: Van igazad, de felelőtlen vagy! Szerencsére az még odébb van, mert ha minden csapot elzárnak az országnak annyi. Ezt az orbánkormány és serény hada nem vette, vagy nem akarja észrevenni. De az unió nem a magyar ember ellensége hanem orbáné. A kettő nem ugyanaz. Ezt viszont Orbán tudja. Azt is hogy bármit megtehet , épp ezért .
kokopelli
@karma1: Már talán többször utaltam arra,hogy az ilyen Orbán-fajzatok tudják,hogy
hogyan kell a népüket túszként tartani ill. felhasználni! Nincs lóvé az EU-tól
azt Orbán eladja a népnek,mint bizonyítékot,ha jön a pénz,akkor meg van
mit lenyúlni és az erejét fitogtathatja! Ergó a "nép" mindenképpen a rövidet
húzza! Ezt már az NDK is megjátszotta az NSzK ellen! A kettészakadt csa-
ládok voltak a "túszok"! Ott is a keletről jött az impulzus a változásra!
peterkelemen
Minél hamarabb befagyasztják az uniós pénzeket annál jobb. Torony magasról szarok a népre hisz a nép kötelessége lenne elzavarni Orbánt és bűnbandáját, de nem végzi el a kötelességét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél