Borzalmas állapotok a hazai állatvédelem területén. Napi szinten mennek az életveszélyes fenyegetések. Az állatvédő szervezetek tömegei valójában megélhetési bűnözők, akik a szerencsétlen állatokból akarnak megélni. Külföldre viszik a magyar kutyák ezreit, ahol kutyabordélyokba és kísérleti laboratóriumukba kerülnek.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Mindenképp ki kell söpörni a sok szemetet a hazai állatvédelem területéről. Szégyen és gyalázat, amit ezek a magukat állatvédő szervezeteknek hazudó szemetek művelnek.
Peller Anikó
Nesze neked állatvédők. Ezek kutyavédők akik begyűjtik a kutyákat azért, hogy eladják.

Ennyit az állatvédelemről.
elnyomott
Ember feletti küzdelmet vívnak az állatmentők a hazai körülmények között.
Aki ítélkezni akar, menjen el menhelyre, hogy hol és hogy tartanak kutyát, hogy küszködnek.
A hatalom sosem volt az állatvédelem pártján. Most sem tesznek mást, mint a közvéleményt ellenük fordítják.
Aki megélhetési bűnöző, azt ne az állatmentők között keressék!
elnyomott
Még valami. Az állam a sintértelepeket tartja fenn, amiket nem ellenőriz és ahol altatják a kutyákat, ahol nem kell elszámolni a létszámmal, bármi történik velük, ahol csak darabszám után adják a lóvét. Ott keressék azokat, akik harcoltatni adják az állatokat, vagy külföldre adják a nagy borzalmakra.
Az állatmentéshez közük nincs, amolyan "szemétszállítók".
Az állatmentőknek sem pénzük, sem jogkörük nincs. A bevétel bizonytalan, az adakozóktól függ.
nezelodo
Bizonyára előfordul ilyen is, ahogy az állampártunk nagyszerű elitje és a többi megélhetési politikus sem kerül be a jövő század szentjeinek még a selejtezőjébe sem.
Az hogy ez most bedobták ezt a témát gumicsontnak, csak nem a "természetvédő vadászokról" meg meg jelenő kis történetek miatt van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.