Több kifogást is megfogalmazott a felsőoktatási törvény CEU-t célzó módosításával kapcsolatban a Velencei Bizottság a pénteken közzétett döntésében. Lényegében kiszedetnének mindent, ami a CEU-ra vonatkozik. ITTHON Megsemmisítő véleményt mondott a CEU-törvényről a Velencei Bizottság ITTHON hvg.hu 2017. augusztus. 11. 16:45 Megsemmisítő véleményt mondott a CEU-törvényről a Velencei Bizottság Több kifogást is megfogalmazott a felsőoktatási törvény CEU-t célzó módosításával kapcsolatban a Velencei Bizottság a pénteken közzétett döntésében. Lényegében kiszedetnének mindent, ami a CEU-ra vonatkozik. Cikkünk frissül Közzétette előzetes álláspontját a magyar felsőoktatási törvény módosításával kapcsolatban a Velencei Bizottság. A jelentés szerint a törvény szabályai általában véve megfelelnek az európai gyakorlatnak, de számos követelménye túlságosan szigorú és nem is megalapozott, mert már működő felsőoktatási intézményekre is vonatkozik. A Velencei Bizottság elismeri,...

Forrás: m.hvg.hu
Feltöltő: lampa laz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
"A CEU törvény ügyében a magyar Alkotmánybíróság még nem döntött. Sólyom László volt köztársasági elnök, az Alkotmánybíróság első elnöke szerint alkotmányellenes a törvény, de ez a vélemény már Áder János jelenlegi köztársasági elnököt sem hatotta meg, aki csont nélkül aláírta a törvényt. Emiatt több tízezres tüntetések voltak Budapesten."

Ezek után vajon, h fog dönteni?
mackoka46
Semmi jelentősége a véleménynek, tovább robogunk a lejtőn a leplezetlen diktatúra világába, hamarosan a kezük is véres lesz !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.