A 2005-ben kiadott körözés januárban járt volna le.

Csaknem tizenkét év bujkálás után fogtak el egy sikkasztás miatt körözött magyar férfit Bulgáriában – közölte a rendőrség a police.hu oldalon pénteken.

A 49 éves férfi ellen 2005 szeptemberében adott ki a bíróság – a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kezdeményezésére – nemzetközi és európai elfogatóparancsot sikkasztás gyanúja miatt. A körözés érvényessége 2018 januárjában járt volna le – írták.

A KR NNI Célkörözési Alosztálya az ENFAST (Célkörözési Egységek Európai Hálózata) elnevezésű nemzetközi együttműködés keretében – amely az európai rendőri szervek munkatársai között közvetlen kapcsolattartást tesz lehetővé – megállapította, hogy a keresett férfi Bulgáriában bujkál.

A magyar nyomozók közreműködésével a bolgár rendőrök csütörtökön a tengerpart közelében lévő rejtekhelyén igazoltatták a férfit, aki először más nevére kiállított igazolványt mutatott fel. A bolgár nyomozók kétséget kizáróan megállapították a férfi személyazonosságát, elfogták, majd őrizetbe vették. Magyarországnak történő kiadatásáról a későbbiekben döntenek.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
@nezelodo: a magyar jogszolgáltatásnak köze nincs az igazsághoz. Ha Iustita szeméről levennék a kendőt, látható lenne, jobban könnyezik, mint a máriapócsi szent szűz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
rogán antal úré és bűntársaié, köztük póméterrel, mikor fog lejárni
Equus
" egy sikkasztás miatt körözött magyar férfit "... hát ez biztosan nem a Princz Gábor, de még csak nem is a korábbi MOL vezér... és farkas flórián sem lehet.
wagabund
..."tizenkét év bujkálás után fogtak el egy sikkasztás miatt körözött magyar férfit Bulgáriában "...

na ezt hívják itt a jobb körökben szopásnak...
papa.49
@wagabund: Sőt ,,méretes szopásnak,, )))))))
wagabund
@papa.49: pontosan. illetve az most jön majd a böriben
papa.49
@wagabund: Az új ,,lány,, felkészülhet rá ))))))))
nezelodo
@Equus: Sőt nem is a pápai egykori fideszes önkormányzati képviselő úr.
A Kisherceget, meg a bankelnöki havi fizetésének a felére büntették tíz év után, miután elült az érdeklődés, miként feleztek a szocik a fidesszel a 160 milliárdon. Éli világát azóta is, igaz már nem ebédel családostul a Viktorral hetente, csütörtökönként, ahogy 98-as választás előtt.
Equus
@nezelodo: a magyar jogszolgáltatásnak köze nincs az igazsághoz. Ha Iustita szeméről levennék a kendőt, látható lenne, jobban könnyezik, mint a máriapócsi szent szűz.
karma1
Na, IGY kar volt megirni a cikket... Ha AZT az illetot kaptak el, aki valoban elkovette a sikkasztast, akkor miert nem irtak ki a nevet, ha meg nem irtak ki, akkor az egesz hir - nekem legalabbis, aki 12 evvel ezelott nem voltam otthon, amikor errol a botranyrol irtak - nem hir.
Szoval a magyar , szemelyisegi jogokat kizarolag a futyisz eseteben vedo "ujsagiras" rohadtul nem tetszik...
(Bezzek ha Kiss Lajos , vagy eppen Galambos Lajosrol van szo, akkor teljes nevet kozolnek az ujraoltasi bizonyitvanyat is mellekelve, holott mar 2 eve nem kepesek bizonyitani a bunosseget. Jellemzo, hogy az o eseteben a lehetseges tettestarsakat meg kezdobetuvel jelolve sem irtak ki, dehat nalunk nincsen kettosmerce...:o(((
@Equus: nem konnyezik, hanem zokog...
eszegfu
@papa.49: tegnap 19:43 Szinte biztos vagyok benne, hogy valaki "befujta"... hiszen több, mint 10 évig körözték, esetleg nyomoztak, mégsem találták meg.
Equus
@eszegfu: lehet, h egy postás volt, aki eladta a bicóját, h egy kis pénzhez jusson... de kell a hírverés a népi milíciának.
eszegfu
@Equus: 12:57 Én biztos helyről tudom -- mert üzleti kapcsolatban voltam az illetővel -- ez az ember eltünt a görög tengerben, de a biztositóknak gyanus volt (több helyen kötött életbiztositást)... évekig nyomoztak, mig u.igy a határidő letelte előtt 1-2 héttel a saját apukája "nyomta" fel a jutalom miatt. (Pontosan tudták a nyomozók, hogy nem halhatott meg, de minden erőfeszitésük ellenére csak "topogtak" egyhelyben.) Addigra a felesége ujra férjhez ment + gyermeke is született itt M.o-n, méghozzá annak tudatában, hogy él a férje, hiszen együtt "eszelték" ki a halálát.
Equus
@eszegfu: rohadjon meg az apja lelke is ... a kapott pénzt csak gyógyszerre költhesse és éljen 130 évig - tolószékben, pelenkában, süketen, vakon és némán
Equus
@Equus: csak, hogy világos legyen: a gyermekét felnyomó apukára gondoltam!
eszegfu
@Equus: Valami hasonlókra gondoltam én is... annál is inkább, hogy a biztositó nem fizetett a feleségnek és a fia pedig a mindennapos stiklik, átverések után ténylegesen, a 2 kezével dolgozott (egy kis cseh faluban "mindenes" mühelye volt és nagyon szerették őt is + a munkáját is).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél