A felvételt készítő fedélzeti kamerás autóban egy 8 éves gyerek is ült, őt is veszélyeztette az életveszélyesen közlekedő szembejövő.

A Kisalföld.hu egyik olvasója küldte be a lapnak azt a videót, amit a kocsija fedélzeti kamerája készített. A hozzá írt kommentárja rövid és velős: "A saját életeddel szórakozzál, ne másokéval! A hátsó ülésen 8 éves gyerek utazott". 

A felvétel augusztus 10-én, este fél 7-kor készült, a YouTube-ra Magyar Gyerek néven töltötte fel a felhasználó. Eddig 15 ezren látták, a kommentek alapján elég vegyes a fogadtatása.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
@nevemnick: jó éjt Neked is. És balesetmentes közlekedést a sok barom között... :)
Pálinkás Pál
Most tudom hogy kapok hideget meleget...de az itt kommentelők közül tud valaki vezetni??? Mert ez olyan qrva messze volt a vészhelyzettől mint Makó Jeruzsálemtől...szabálytalan volt...de semmi vészhelyzetet nem láttam...ez legfeljebb azoknak veszélyes szituáció,akik egy háromsávos úton nem mernek elmenni a teherautó meg a busz között,hanem inkább satufékeznek!!!No azok a veszélyesek igazán... akiknek tolómérő kell ahhoz hogy érezzék a kocsi szélességét!!!
Pálinkás Pál
@nevemnick: magadnak mondasz ellent..."Az általad szidott, szabályosan közlekedő (mivel száz százalék, hogy ő sem a megengedett sebességgel közlekedhetett)"..ebben van egy kis logikai hiba,nem???...Vezetsz te egyáltalán...? Milyen hirtelen kormánymozdulatról pampogsz??? Fényévekkel előre lehetett látni mi fog történni,picit..érted,csak egy picit kellett volna kijebb húzódni,mindenféle kormányrángatás nélkül...csak hát persze a másik a hibás,igaz...csak ez nem vígasztal a fejfádon ha ráírják!!!
nevemnick
@Pálinkás Pál: 11:07
1. A videóból le lehet szűrni, hogy a készítője sem csigalassúsággal halad.
2. Nem tudhatod, hogy mennyi ideje vezet, mekkora gyakorlata van
3. Nézd meg a videót, a szembejövő nem indexelt. (kikockáztam: 06-07-08-09-10 mp)
4. Aztán a többi szabálytalanság.
5. Ahogy ,,véded" mundér ,,becsületét", látszik, hogy te is a szembejövő autósok társaságába tartozol.
Aztán a többi szabálytalanság...
Amúgy meg a logikai hiba és pampogás látszik, hogy a te reszortod.
Csövi!
Equus
szabályokon lovagoltok... magyarosch... a túlélés nem az észlelt szabálytalanságokon múlik, sokkal inkább a rugalmas reakciókon. Utóbbi a videó készítőjéből hiányzik. Nem szívesen lennék az utasa...
Csak úgy, gondolkodásképpen... Gurul egy tonnától is nehezebb szörnyeteg min 30 m/mp sebességgel, ahogy a videóból is látszik. Ennyivel jön szembe a másik egy tonnától nehezebb test. Az ütközés érdekes következményekkel járna. És a szabályra hivatkozással semmit nem teszek az elkerülésére? Nem használt irányjelzőt? Ez csökkenti ütközés erejét?
Ha lenne isten arra kérném, mentsen meg az ilyen vezetőtől.
Pálinkás Pál
@nevemnick: Te most fogalomzavarban szenvedsz...nem azt mondtam hogy nem volt szabálytalan,hanem azt hogy nem volt igazán vészhelyzet...meg a szerinted szabályos autós,aki szintén gyorsan hajtott,lókakát sem tett az esetleges ütközés elkerüléséért...merthogy önmaga szerint ő nem hibás...no látod ezeket a majmokat kell kitiltani a forgalomból!!!Mondok egy példát...szűk utcából akarok főútra hajtani,ahonnan jön egy ilyen majom...nem engfed ki...mert neki elsőbbsége van,inkább kínlódik..szenved,oriási ívben kanyarodik hogy beférjen mellettem,de ha beledöglik sem enged ki,mert neki van elsőbbsége!!!Igaz sokkal egyszerűbb lenne ha villantana,és utána kényelmesen befordulna,de nem!!! Mert neki van elsőbbsége!!! Ennél részletesebben nem tudom leírni,miért hülye a videót feltöltő autós!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél