Négy vidéki lap vezetője pénteken „szabad akaratából”, egy időben döntött úgy, hogy közös megegyezéssel távozik munkahelyéről. Mészáros KO-val győzött a demokrácia és a sajtószabadság ellen. A Veszprémi Hírek, a Zalai Hírek, a Vasi Hírek és a Fejér megye Hírei újságok kaptak Fidesz-főnököt.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Csodálkozom, mert az általam ismert PLT-lapok rendesen aláfeküdtek a hordának, már a második oldalon nyomják a MW híreit, letiltották az sms-kommenteléseket, egész oldalakon hirdették a brüsszeli megállítás óhaját, úgy tűnik nem eléggé!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Equus: Irod:
"Eddig sem tartottam normálisnak, aki print sajtót olvasott..."

Pedig az lenne a "normalis", akkor lehetne a sajto fuggetlen, nem lenne rautalva a hirdetesekre, legfokepp a kormany hirdeteseire.
S egy anyagilag eros, fuggetlen sajtot nem tudna olyan konnyeden felvasarolni orban oligarchai, mint teszik az eladosodott ujsagokkal.
karma1
Monnyuk a hir ugy lett volna igaz, ha azt irjak, hogy meszaros lolo FONOKE atvette a hatalmat a sajto felett,...
lolo a sajat taknyos orrat se tudja megtorolni meg a keze fejevel sem, ha a sajat ertelmi szintjet nezzuk...
karma1
Mennyire igaz volt, amikor a draga Hofi megemlitette, mit mondott orban a Parlamentrol: "A Parlament mukodik ellenzek nelkul is!"
Hat vegyuk tudomasul, hogy az ujsagok (a meszaros stroman altal felvasaroltak ) mukodnek ujsagirok nelkul is, oszt ne is sirjunk utanuk...
Desischado
Én azért bízom benne, hogy ennél értelmesebbek az emberek, és jobban hisznek a saját tapasztalataiknak, mint a sok hazug propagandának!
Equus
@Desischado: hallom ismerősömtől, h a kisvárosi telekszomszédjuk egy 70 év fölötti idős hölgy. Udvarán bömbölteti a Lánchíd rádiót... amiből csurog a keresztényi gyűlölet és az orbánimádat... Szüleinek tele a fasza az egésszel. A vén picsa rendszeres templomjáró és szépen gondozott kertjében rendre fogad korabeli hülyéket. Van neki nemzeti zászlója is, amit bizonyos alkalmakkor kitűz. Se kutyája, se macskája, sőt, a kutyaugatás is zavarja.
Polgártársnő. Egy véleményt ismer a sajátját. Egy érdeket ismer, az övét. Fideszes.
Csizmás Kond
Az egész sajtóshatalomátvétel a hülyegyerekek estimeséje. Nagyon együgyű az aki a sajtóból a sajtó szerint a sajtó-diktálta akármi szerint ítél. Régebb a sajtó közölt híreket, tényeket, dolgokat , ma pedig megállapít, értékel és beállít, és azzal nemhogy félrevezet hanem hülyének néz...és ez mindegyik sajtóra igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.