A magyar egészségügyi rendszer katasztrofális állapotban van. Senki nem bízik senkiben és semmiben, a páciensek pontosan tudják, hogy a türelmes „jó betegnek” itt milyen kevés az esélye. Kétségbeesetten keresik a külön utakat, és emiatt még nagyobb lesz a baj.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Már megint az a fránya média! Majd Rétváry holnap bejelenti, hogy ebből egy szó sem igaz, csak ellenzéki hiszti.
quadrocopter
Aki ma kórházba kerül, az köszönjön el mindenkitől és írja alá a a végrendeletét!
Gondolom az Állami Egészségügyi Központban - ahol a tetveket gyógyítgatják - minden okés, nem férnek el a CT-ktől és a vakbelet is 40 orvos műti!
Nessy
@quadrocopter: Kéretik Gajdics Ottó szavait megszivlelni! Sportolni kell, és akkor olyan egészséges lesz mindenki hogy nem lesz szükség CT-re!
Egy tény, hogy a VIP beteg nem lesz várólistás! A kiemelt intézményben van orvos, nővér, különszoba, naponta megbeszéli a dietetikus a pacienssel, mit választ ebédre. Elvégre nekik ez jár, a mi pénzünkért! Szakadjon rájuk az égbolt!
karma1
nem kell eveket varni a bedolesre - a cikkiro tulsagosan megengedo volt ezt az idot tekintve...
Tessek felebredni, es felkelni a fotelbol, ha szavazasra kerul a sor...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.