Egyre nagyobb titkolózás övezi Orbán Viktor miniszterelnök háromhetes szabadságát, és csupán találgatni lehet, hol pihen rá a 2018-as választások kampányidőszakára az ország vezetője? Mitől fél Orbán?

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Hol piheni ki magát ? Hát Grazban ! Ezt már a csecsemő is tudja.
Mitől fosik ? Hát mindentől (is) !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
A sorozatlopás igen megterhelő, de a saját lábon állás is, pihenje ki magát...aztán takarodjon a francba!
papa.49
Azt nem tudom hol ,,üdül,, de azt igen, hogy NEM JÓ HELYEN , mert nem a börtönben van, a kedves nejével együtt, ahol a helyük lenne !!!
justhpeter
Hol piheni ki magát ? Hát Grazban ! Ezt már a csecsemő is tudja.
Mitől fosik ? Hát mindentől (is) !
RonaGyuri
ez durva csúsztatás hogy Őfenesége fél, lévén az IQ-ja legfeljebb a harmada a - sajnos manapság igen szerény - átlagosnak, ami meg a műveltséget illeti az kisebb mint a KDNP támogatottsága! =))
lampa laz
A legjobb az lenne ha már a végső nyughelyén pihenne...
simmering73
Grazban a gumiszobában töltik fel, mint a Duracell nyuszit.
Sziszifusz
@Horizont: 08:14
Veled ellentétben én azt kívánom Orbán Viktornak, annyira érezze jól magát ott ahol van, hogy maradjon jelenlegi helyén és ne térjen vissza Magyarországra.
karma1
Teccet volna olyan gazdasagi korulmenyeket teremteni, hogy a magyar atlagpolgar is el tudjon menni a csaladjaval legalabb egy hetre nyaralni, es akkor nem kene bujkalnia.
Ja, es most mar igy az Isten se mossa le rola, hogy nem Grazban kapja a sufnitunningot - mert rajta mar csak az segit(hetne)
karma1
Ez a szalai annamaria vagy ellenzekben volt ennyire hulye, vagy most nem voltak eleg figyelmesek, mert sikerult rendesen tokon loni magukat, vagyis tessek csak szepen elenekelni, hogy hol is pihenget orban viktor, Magyarorszag (me'g) mini-szterelnoke? Na?
Es ne tessek megsertodni, ha minden normalisan gondolkodo ember erre azt vagja ra gondolkodas nelkul, hogy "hat Grazban, hol lenne"...
karma1
@Horizont: A zsebe, meg a me'g ellophato penz remenye huzza vissza...:o)))
dr. prédikátor
@simmering73: Csak az a baj hogy nem 20000 volttal töltik!!!
RonaGyuri
egyébként szerintem rosszindulatúak vagytok, na jó én is. Csak és csupán arról van szó, hogy nem akar környezetmérgezést okozni! =))
Gond meg, hogy ez a dagadt törpe közszemlére tenni a gusztustalan hájas testét? Brrrrrrrrrrr!
Nessy
Alapjában véve a fenét sem érdekli hol nyaral, hiszen olyan, mint a bumeráng, visszajön. Anno ebből nem csináltak ekkora ál/problémát.
Életempárjával Párizsba járván Medgyessy Péter miniszterelnökkel és feleségével találkoztunk késő este a Monmarteon egy kis sörözőben.
Üdvözöltük őket, kölcsönösen jó pihenést kívántunk, és ennyi.
Nem csináltunk belőle újságcikket, pedig többen voltunk magyarok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.