Utasítsák el a szlovák és a magyar kormány kereseteit az úgynevezett kvótaperben. Ál­­lás­­foglalásában ezt javasolja az ügyet vizsgáló bíráknak Yves Bot, az Európai Unió Bíróságának tekintélyes főtanácsnoka. Pozsony, majd Budapest azért indított pert, mert 2015 őszén az unió Belügyminiszteri Tanácsa határozatot hozott: a tagországok százhúszezer menedékkérő kötelező átvételével segítsenek a rohamuknak leginkább kitett Olaszországnak és Görögországnak. A főtanácsnoki állásfoglalásra a magyar kormánykörök érvek helyett a már szokásos sorosozással reagáltak. Völner Pál, az igazságügyi tárca államtitkára például úgy találta, hogy Yves Bot a Soros-terv részeként csatlakozott az Európai Bizottsághoz és az Európai Tanácshoz.

(Forrás: 168 óra)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Vagyis a z oroszok érdeke...és a zunió feketén az oroszok miatt lopta csempészte kereskedte be európába a migráncsokat...sőt soros azért nyomtatott annakidején útmutató brosúrákat hogy segítse az orosz érdekeket.
Ennyire lökött képmurtató suny gazember az egész uniós söpredék.
hetöndöe
Gyuri bácsi minden bokorban ott található,vért iszik és csecsemőszívet reggelizik.A zagyhalottaknak ez a nyilas duma bőven elég,már áll is a cerka náluk.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél