A MSZP elnökhelyettese szerint Gyurcsány Ferencnek kell eldöntenie, hogy hajlandó-e hátrébb lépni a Fidesz legyőzéséhez. A szocialisták abban az esetben támogatják a DK elnökének indulását egy egyéni körzetben, ha mérések igazolják, hogy ott ő a legalkalmasabb jelölt. A szocialisa politikus nem utasítaná vissza, ha felkérnék agrárminiszternek – első lépésként visszavenné a földárveréseken dobra vert területeket. Rendkívüli ülésnapot kell összehívni, mivel összegyűlt a szükséges 40 aláírás a képviselők részéről. A kezdeményezés – amely a lex CEU-t és a devizahitelesek ügyét tárgyalná – az MSZP-hez fűződik, de LMP-s és jobbikos képviselők is csatlakoztak. Szinte biztos, hogy az ülés határozatképtelen lesz, mert a fideszes képviselők nem mennek el, mivel a párt szerint a rendkívüli ülést Soros György hívta össze. Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint ez bizonyítja, hogy ha fontos dologról van szó, akkor a demokratikus ellenzék képes összefogni. Így látja a...

(Forrás: hirtv.hu, Manhattan által)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
@karma1: Ez marha nagy tévedésük , hogy Gyurcsány Ferenc nélkül képzelik el a rendszerváltásukat . Ez nem fog összejönni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
Botka nem fog hozni semmilyen döntést...már Kunhalmi Ágnes a jövő embere...Gyurcsány viszont pontosan érzi, hogy itt az idő, most vagy soha..
Botkának ott a polgármesterség. Ott ő a hadúr.
desiro
Van egy kakukk tojás Botka , hogy tudta Szegedet sikerre vinni???Lehet ott volt orbán geci???
Béla333
Gyurcsány is csak szövegelni tud, hogy mások mit tegyenek Orbánék leváltása érdekében, de ő egy morzsányit nem tesz arrébb ennek érdekében.
Egyik rántja a másikat is a szakadékba, de ez még jó is lehet: végre oda kerülhetnek ahová valók: a történelem szemétdombjára!
karma1
@Béla333: Belus, Te nagyon kipihented magad, csak eppen a Gyurcsany-fobiadat nem tudtad kikuralni...:o))))
Béla333
@karma1: 11.38
Nekem nincs Gyurcsány fóbiám, neked van szemellenződ a jelek szerint.
Ugyanis ha több lehetőség van Orbánékat leváltani akkor, ha Gyurcsány pártelnökként nem kerül fel egy olyan listára, ahová szavazni lehet, mivel több választót taszít a neve, mint amennyit hozna (már tisztáztam egy néhányszor veled, hogy félmillió DK-s szimpatizáns nincs jelenleg, csak a DK-s fanatikusok vágyálmaiban).
Ha nem csak szövegelne róla, hogy ki mit csináljon a Fidesz leváltása érdekében, hanem végre tenne is ezért valamit, akkor ezt belátva lépne.
De nem, inkább még az a kis esély is bukjon, de ő és hívei a végsőkig ragaszkodnak ahhoz, Gyurcsány mindenek előtt.
Neked kellene kikúrálni a Feri imádatod, hogy képes legyél végre reálisan gondolkodni.
Apropó: van valami előrelépes Orbán börtönbe záratása ügyében? Villantott már bármit is a Feri a bizonyítékokból? Vagy majd késöbb? OK! Én megvárom!
Béla333
@karma1: 11.38
Egyébként meg ez lenne az első kis lépés, ennél sokkal fontosabb dolgokban is kompromisszumot kellene kötniük, de szemmel láthatóan ez az első kis lépés is meghaladja a marha nagy demokraták képességeit!
A személyes akarnokságon kívül miért is nem képes Gyurcsány bármit is tenni Orbánék leváltása érdekében szerinted?
Az LMP mit kapott az elmúlt 7 évben, hogy nem akart ezekkel összeállni, erre most kiderül, hogy ezek csak diktálni akarnak mindenkinek, de maguk tenni meg semmit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél