A MSZP elnökhelyettese szerint Gyurcsány Ferencnek kell eldöntenie, hogy hajlandó-e hátrébb lépni a Fidesz legyőzéséhez. A szocialisták abban az esetben támogatják a DK elnökének indulását egy egyéni körzetben, ha mérések igazolják, hogy ott ő a legalkalmasabb jelölt. A szocialisa politikus nem utasítaná vissza, ha felkérnék agrárminiszternek – első lépésként visszavenné a földárveréseken dobra vert területeket. Rendkívüli ülésnapot kell összehívni, mivel összegyűlt a szükséges 40 aláírás a képviselők részéről. A kezdeményezés – amely a lex CEU-t és a devizahitelesek ügyét tárgyalná – az MSZP-hez fűződik, de LMP-s és jobbikos képviselők is csatlakoztak. Szinte biztos, hogy az ülés határozatképtelen lesz, mert a fideszes képviselők nem mennek el, mivel a párt szerint a rendkívüli ülést Soros György hívta össze. Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint ez bizonyítja, hogy ha fontos dologról van szó, akkor a demokratikus ellenzék képes összefogni. Így látja a...

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
@karma1: Ez marha nagy tévedésük , hogy Gyurcsány Ferenc nélkül képzelik el a rendszerváltásukat . Ez nem fog összejönni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Honnan lépjen hátra? Gyurcsány Ferenc ma országgyűlési képviselő és a DK elnöke. Mindkettő a DK akaratából lett.
Az MSZP akarja megmondani a DK-nak, ki legyen az elnöke, vagy kit indítson ogy.képviselőként?! Botka tegnap azt mondta, " ...szükség van a DK-s tagokra és szimpatizánsokra". Ha minden kötél szakad és nem lesz más választásom, szavazok az MSZP-re, de csak a Botka nélkülire!
karma1
Gogos, aztan nehogy Hulyere kelljen valtoztatni a nevedet...
Mert a neved "beszelo" nev, - amit jelent, ugy latszik, ugy is viselkedsz.
Ne akard Gyurcsanyra ratolni a felelosseget azert, mert o nem lep vissza.
Rajtatok - es botkan - pont ugyanakkora a felelosseg, mint Gyurcsanyon, Juhaszon, Fodor Gaboron, vagy Hadhazy Akoson.
Ugyhogy ne uzengess, egyenlore nem Gyurcsanynak kell bebizonyitania, hogy o mire alkalmas, az o partja homogen, nem kell belso viszalyokat kezelnie, mint nektek az mszp-ben. Szoval, fussatok neki meg egyszer...
karma1
@Manhattan: hahaha, az lenne az igazi 22-es csapdaja, hiszen botka a szent es felkent miniszterelnok-jelolt,...:o))))) Sok hulye mszp-s...Kene az 500 ezer normalis gondolkodasu ember, mi?
Es botka megis hogyan gondolta, hogy megbizonyosodik arrol, hogy az emberek VALOBAN Gyurcsanyt valasztanak-e? Erre piszkosul kivancsi lennek.!
Manhattan
@karma1: Ez marha nagy tévedésük , hogy Gyurcsány Ferenc nélkül képzelik el a rendszerváltásukat . Ez nem fog összejönni!
wagabund
Botka nem fog hozni semmilyen döntést...már Kunhalmi Ágnes a jövő embere...Gyurcsány viszont pontosan érzi, hogy itt az idő, most vagy soha..
Botkának ott a polgármesterség. Ott ő a hadúr.
desiro
Van egy kakukk tojás Botka , hogy tudta Szegedet sikerre vinni???Lehet ott volt orbán geci???
Béla333
Gyurcsány is csak szövegelni tud, hogy mások mit tegyenek Orbánék leváltása érdekében, de ő egy morzsányit nem tesz arrébb ennek érdekében.
Egyik rántja a másikat is a szakadékba, de ez még jó is lehet: végre oda kerülhetnek ahová valók: a történelem szemétdombjára!
karma1
@Béla333: Belus, Te nagyon kipihented magad, csak eppen a Gyurcsany-fobiadat nem tudtad kikuralni...:o))))
Béla333
@karma1: 11.38
Nekem nincs Gyurcsány fóbiám, neked van szemellenződ a jelek szerint.
Ugyanis ha több lehetőség van Orbánékat leváltani akkor, ha Gyurcsány pártelnökként nem kerül fel egy olyan listára, ahová szavazni lehet, mivel több választót taszít a neve, mint amennyit hozna (már tisztáztam egy néhányszor veled, hogy félmillió DK-s szimpatizáns nincs jelenleg, csak a DK-s fanatikusok vágyálmaiban).
Ha nem csak szövegelne róla, hogy ki mit csináljon a Fidesz leváltása érdekében, hanem végre tenne is ezért valamit, akkor ezt belátva lépne.
De nem, inkább még az a kis esély is bukjon, de ő és hívei a végsőkig ragaszkodnak ahhoz, Gyurcsány mindenek előtt.
Neked kellene kikúrálni a Feri imádatod, hogy képes legyél végre reálisan gondolkodni.
Apropó: van valami előrelépes Orbán börtönbe záratása ügyében? Villantott már bármit is a Feri a bizonyítékokból? Vagy majd késöbb? OK! Én megvárom!
Béla333
@karma1: 11.38
Egyébként meg ez lenne az első kis lépés, ennél sokkal fontosabb dolgokban is kompromisszumot kellene kötniük, de szemmel láthatóan ez az első kis lépés is meghaladja a marha nagy demokraták képességeit!
A személyes akarnokságon kívül miért is nem képes Gyurcsány bármit is tenni Orbánék leváltása érdekében szerinted?
Az LMP mit kapott az elmúlt 7 évben, hogy nem akart ezekkel összeállni, erre most kiderül, hogy ezek csak diktálni akarnak mindenkinek, de maguk tenni meg semmit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.