Ezennel figyelmeztettük, Orbán úr! Az Anonymous háborút hirdetett ön és politikai pártja ellen. Ne higgye, hogy ez egy tréfa! Az Anonymous mindenhol ott van. Üdv, Világ polgárai! Üdv, Magyarország polgárai! Mi az Anonymous vagyunk. Pár éve figyeljük a magyar kormány tevékenységét, és nem tetszik, amit látunk. A kormány diktatúrává változtatja ezt az országot. Azzal kezdődött, hogy cenzúrázták azokat az újságírókat, akik kritizálták a FIDESZ nevű politikai pártot majd ezt követte egy törvény, amely megvonja a szavazás lehetőségét a választásokon, amennyiben valaki előtte két héttel nem regisztrálja újra magát. Az önjelölt király épített egy 175 kilométer hosszú falat, hogy “megvédje” Magyarországot az illegális migránsoktól, más szóval, hogy távol tartsa Magyarországtól a menekülteket. Később, egy rádióinterjúban Orbán figyelmeztette a magyar meleg-közösséget, hogy ne viselkedjen provokatívan, mert ha “melegként viselkednek” az lehetetlenné teszi, hogy békésen egymás...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
@Pálinkás Pál: A 7,62-es a román diktátornál is megoldotta a kérdést...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@karma1: Van egy rossz hírem! Sajnos sokan vannak, akik tényleg marionett bábuk! Sokuknál a pénz a mozgató zsineg. Van akinél milliók, és van akinél csak pár ezer. Egyre inkább "fortélyos félelem igazgat" kis hazánkban! És ahhoz képest az Anonymus jó lélek.
Pálinkás Pál
@karma1: Ami orbán elsöprésére irányul az mind dícsérendő...és ugye azt mindenki tudja hogy önként sosem fog lemondani a hatalomról,mert utána egész életében menekülnie kéne a minimum életfogyt elől!!!
desiro
@Pálinkás Pál: A 7,62-es a román diktátornál is megoldotta a kérdést...
Grafix69
Ja persze , már figyelik mi folyik itt Gyöngyösön , hát mi folyik a szar folyik folyamatosan . Orbán nevű bűnöző meg nagy ívben tesz az névtelen csoportra , mint ahogyan mindenki másra is .
karma1
@quadrocopter: Akkor sikerult... Ez nyomaszto... Valakik kiveszik a kezedbol a dontest,... Ma orban nem tetszik nekik - ez mondjuk joggal - , de ha a kovetkezo rezsim sem tetszik valamiert - pedig mondjuk a nepnek jok lennenek -, akkor oket is elintezik, figyelik...
Nem kell big brother, mivel nem lesz sohasem arcuk, ehhez az akciojukhoz viszont mindenkinek a maganeletebe, szemelyisegi jogaiba bele kell maszniuk, vagyis ok NEM etikus hackerek, csak olyan onjelolt , magukat isteneknek kepzelo valakik, akik masok sorsarol akarnanak donteni.
orbannak es a sleppjenek torvenyes uton kell megkapniuk a megerdemelt buntetesuket, es vissza kell venni toluk azokat a penzeket, amiket TAO vagy mas cimen elloptak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.