Összesen havi 1,8 millió forintot keres az Erzsébet-táborokért felelős alapítvány főtitkára. Hornyák Tibornak így csaknem két havi fizetésébe került az a Balatonhoz közeli luxusvilla, amit napi 110 ezer forintért bérelt. A vezetőt az MSZP lemondásra szólította fel, Hornyák költekezését pedig már a Fidesz is elfogadhatatlannak nevezi. Hornyák Tibor egy monoszlói 4 hálószobás, medencés luxusvillából járt dolgozni az elsősorban rászoruló gyerekeket üdültető táborokba. Hornyák szerint a családjának 35 napra, saját költségen, 15% kedvezménnyel vette ki a villát. Az Erzsébet-táborokért felelős emberi erőforrások minisztériumánál töretlen a bizalom Hornyák Tiborban. Pedig az urizálást még a Fideszben is rosszallják. „Elfogadhatatlan, hogy valaki ezt a nemes kezdeményezést egy ilyen dologgal beárnyékolja, tehát én nem fogadom el, felháborítónak tartom és elítélem a történteket” – jelentette ki Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ludmilla
a gerekeket kísérő pedagógusok meg ingyen mennek,jobb esetben nem vágják oda nekik,hogy nyaralnak...
eugen4402
Biztos, hogy közpénzt is kap, mert a havi 1,8 millából nem tudna kifizetni havi 3,3 millát a kéglibérlésre. Napi 110 ezerszer 30 az kb. annyit jelent...
staro2
Valahogy nem esik szó az általa elszámolható költségekről,pedig szerintem ott van valahol a kutya elásva.
Közben meg a vajnatv-ben ezerrel megy az erzsébet reklám.Jelmondat:első a gyerek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.