Iszonyú vagyonokat halmoznak fel Orbánék, de már a fideszes harmad- és negyed vonal is. 30-40 éves, több ciklusos fideszes országgyűlési képviselők vagyona lassan eléri családonként az első milliárdot. Sőt! Generációkra (!!!) rendben vannak a Fideszes államtitkárok (150 fő), a Fideszes képviselők (130 fő), a Fideszes állami/nagyvárosi cégvezetők (kb 400-500 fő), a Fideszes polgármesterek, alpolgik, megyei közgyűlési elnökök (kb 1. 100-1. 200 fő), a Fideszes pártkatona közig vezetők (jegyzők, aljegyzők, minisztériumi biszbaszok, járási biszbaszok…, kb 1. 000 fő) Generációkra!!! És nem az Orbán-Simicska-Lázár-Garancsi-Mészáros-… típusok. Nem, nem. Hanem ezek a talpasok. A napokban tanulmányoztam át, hogy hol és mekkora vagyont halmoztak fel az elzavart diktátorok. Ceaușescu a fasorba sincs. Szóval, ez a példa lebeghet Orbán szeme előtt? A világ egyik leggazdagabbjának lenni, de legalábbis a kollégái között nem szerénykedni szerény vagyonkájával.

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az en kezem nem szorul okolbe - nekem az agyam dolgozik azon, hogy hogyan kene oket onnan kirobbantani.
Szemely szerint nem az en penzemet szedik el, "csak" a csaladom ottmaradt reszeet, a barataim becsuletesen megkeresett penzet, de azt tudom, hogy az en gyerekkori barataim tevolegesen is reszt fognak venni orban megdonteseben...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Az en kezem nem szorul okolbe - nekem az agyam dolgozik azon, hogy hogyan kene oket onnan kirobbantani.
Szemely szerint nem az en penzemet szedik el, "csak" a csaladom ottmaradt reszeet, a barataim becsuletesen megkeresett penzet, de azt tudom, hogy az en gyerekkori barataim tevolegesen is reszt fognak venni orban megdonteseben...
Béla333
Országkifosztási bűnszövetség!
Hazaáruló parazita mocskok!
solidedge
Orbánék érzik, hogy a hatalmuk nem örök. Ezért eszeveszett iramban próbálják megszerezni az összes fellelhető vagyont Magyarországon amíg nem késő.
Equus
az Andrássy út kevés lesz hozzá...
Nem vok vallásos, sőt, kifejezetten ateista vok, de úri kedvem volt összehasonlító vallástörténethez, éppen az ateizmusom miatt.
Ezek a fülkeforradalmár úrikeresztények valszeg többet forgatták a Bibliát, mint én, ezért is jobban ismerik Mózes V. könyve 32. fejezetét, abból is ezt:
"35.
Enyém a bosszúállás és megfizetés, a mikor lábuk megtántorodik; mert közel van az ő veszedelmök napja, és siet, a mi rájok vár!"
kokopelli
..ha valaki azt hiszi,hogy egy változásnál előkerül a sok lopott pénz,az vizsgál-
tassa meg magát! Hány olyan ország van a földön,amelyek tárt karokkal befogad-
ja azokat, akiket tárt karókkal akarja a nép "kikérdezni"? Sok?...mégtöbb! :--((
Pálinkás Pál
A dolog megoldása roppant egyszerű...bukásuk után elkobozni minden fideszes vagyonát,mérlegelés nélkül..
Cefi
Ettől ökölbe szorul a kezed! Orbánnak nagyobb a vagyona mint Ceausescunak?

Rondábban is fogja végezni.
karma1
@Mirabilis: Pedig az uzenet elegge vilagos: Berunio = azt jelenti, hogy barhova utazol az Union belul, ugyanazert a munkaert ugyanazt a bert kell megkapnod.
Akkor a magasan kvalifikalt, dolgozni akaro fiatalok es kozepkoruak tomege nem ment volna a jobb penzert kulfoldre. (Pedig ezt Te elsokezbol tudhatod...)
Bele is pusztulna ebbe orban, hiszen akkor nem jutna a csokosoknak, mert akkor minden unios penzt, meg az adofizetok penzet is bele kellene tennie a gazdasagba...
Peller Anikó
Hűbéri rendszer épül és a baromagyú cígó azt gondolja, hogy a csicskások majd megvédik.

De nem védik meg, mert mindenki a saját mocskos életével lesz elfoglalva és menekülés közben nem lesz mindenkinek hely a helikopteren.

Miért is kellett eladni az aranytartalékot? Mert azzal már nem tudna felszállni a heli.
Sega
@Cefi: kellemes napot!
Bár ott tartanánk már,hogy rondábban végzi a mocsok orbán
Cefi
@Sega: Köszönöm, viszont kívánom!
kokopelli
@anka: én már azt a bizonyos "lófejet" szeretném látni a takarója
alatt ha egyszer felébred! ..ha meg nem ébred fel,az sem
baj,mert akkor a Lőrinc főzhet halászlevet a lófejből!
A nagy Mágus! ;--)
anka
@kokopelli: - ez nekem is a szavam járása volt mikor kérdezték mit főzök...,"lófejből halászlevet"! :D
- eljön az ideje..., remélem hamarosan! scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/20664131_1518303701523099_3413243903667278664_n.jpg?oh=49e2b9b0dafb7ed1adb9c7ca8af9319b&oe=5A2AB466
kokopelli
@anka: ..egy szép napon arra ébredsz,hogy már halott vagy,de reggelit azért
még megfizettetik veled! ...velem már megtörtént :--))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.