Ötven főre van engedélye a kocsmának, sokkal többen voltak, mert koncert volt. A szombati fellépéseket más helyszínen tartják meg.

Razziáztak péntek éjjel a józsefvárosi Gólyában, ahol épp a Gustav Tiger koncertezett – olvasható az Index cikkében.

A rendőrség és a közterület-felügyelet az önkormányzat munkatársaival kiszállt előző este, és kiderítették, hogy a helyen több, mint ötven ember tartózkodott (jelenleg ennyi fő befogadására van engedélyünk). Ezért haza kellett küldenünk a vendégeinket

- írta a szórakozóhely vezetősége a Gólya Facebook-oldalán.

A szombatra tervezett két koncertet a Dürer Pincébe tették át, a hely vezetői hétfőn mennek az önkormányzathoz. 

A Gustave Tiger is megemlékezett a pénteki koncertjéről Facebook-oldalán:

 

(Címlapi kép: Google Street View)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Te jó ég még mindig meg van pedig vele szembe laktunk amit mára már le is bontottak. Igaz akkor még vendéglő volt a 70-as években. Benne forgatták a Zokogó Majom című film egy egy jelenetét.
Equus
a polgárbarát demokrácia mutogatja a fogát. Még néhány hónap és karszalagos járőrök mászkálnak majd éjjel az utcákon... Akinek nem lesz narancsos igazolványa az szopik, mehet a dolomitművekbe.
Equus
közben agyalok... ott van az önkormányzat felkent ellenőre. Megszémolja: vele együtt éppen 50-en vannak. Én is bent vok, elfogyott a pénzem, de teló és jön a haverom, hoz egy kis aprót. Ezzel éppen 51-en lettünk. Bolt bezár, villany leó, mindenki haza, bírság!!!
karma1
Kezdodik a polgarok teljesen felesleges basztatasa, terrorveszelyre , balesetveszelyre, nem elegseges engedelyre hivatkozva. Megcsinaljak ezek a "forro oszt", allitom, hogy napi bontasu utemtervuk van erre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.