Az olimpiai pályázat megfúrása Brüsszelből nézvést afféle hőstett. A Momentum máig úgy véli: rátapintottak a kormányfő gyenge pontjára, a sportszeretetre. „Magyarország többet költ a hivatásos sportra, mint a felsőoktatásra” – hirdeti Fekete-Győr igen demagóg módon. Az ilyen parasztvakítások miatt szokták vehemensebb kritikusai gyíkvállúnak nevezni; de nincs kétségem: ha a helyzet úgy hozná, ugródeszkaként éppúgy lenne machiavellista sportminiszter, mint kezdetben Gyurcsány. Az olimpia ellen azzal érveltek: nem vagyunk eléggé gazdagok ahhoz, hogy megengedhessük magunknak a játékokat. A turisztikailag sikeres vizes világbajnokság ékesen cáfolta a rövidlátó megközelítést: elestünk attól, hogy az ország gazdagodjék az olimpia által. A Momentum csatlakozott a „csak ne legyen semmi” filozófiájához, a lusta liberálisokhoz, akik soha nem építenek semmit. A Politico szerint Orbán még most is úgy viselkedik, mintha a Momentum kampánya meg sem történt volna, mivel júliusban azt mondta: „Nincs...

Forrás: nemzeti.net
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Ha tetszik ha nem a jövő a fiatalok kezében van. A Momentum első nagy tette, hogy megakadályozta egy megalomán őrület kiteljesedését olimpia formában. Ezzel természetesen kivívták az illiberális hablattyal kelő-fekvő Fideszesek haragját. Az országot uraló Fidesz közeli sajtó ezért próbálja lejáratni őket minden nap. Ezt a cikket is a helyén kell kezelni. Ártani akarnak az alakuló párt hírnevének.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
A Momentum újra kipécézve, avagy mi mit cáfol

Az Orbáni birkák etetése zavartalanul folyik

A Habonyi média egyik üdvöskéjében is osztja az észt a Magyar Idők üdvöskéje a derék Csontos Janó „Momentum a bomlás útján” címmel foglalkozik a pártocskával. Ha lehet még bayeresebb stílusban.

„Az olimpia ellen azzal érveltek: nem vagyunk eléggé gazdagok ahhoz, hogy megengedhessük magunknak a játékokat … a sikeres vizes világbajnokság ékesen cáfolta a rövidlátó megközelítést: elestünk attól, hogy az ország gazdagodjék az olimpia által.” duma sem piskóta. Főleg annak tudatában, hogy a vizes VB többszörösébe került, pontosabban a többszörösét tapsolták el, mint amennyit terveztek, nem igazán találunk körön kívülieket a vállalkozók között!
Az igazi gyöngyszem azonban az a durva bunkóság, amivel a lakcímmel rendelkező külföldön tartózkodó állampolgárokat fikázzák: „A voksokat a külföldön dolgozó magyaroktól remélik, s ha mégsem, akkor azért nem, mert rajongóik nem fáradnak be szavazni a nagykövetségekre.”! =))
solidedge
Ha tetszik ha nem a jövő a fiatalok kezében van. A Momentum első nagy tette, hogy megakadályozta egy megalomán őrület kiteljesedését olimpia formában. Ezzel természetesen kivívták az illiberális hablattyal kelő-fekvő Fideszesek haragját. Az országot uraló Fidesz közeli sajtó ezért próbálja lejáratni őket minden nap. Ezt a cikket is a helyén kell kezelni. Ártani akarnak az alakuló párt hírnevének.
quadrocopter
Gagyiék mindig azzal foglalkoznak, ami a leginkább ba***a a csőrüket, tehát a Momentum jó irányban halad!
Azéért az se semmi, hogy hetekkel megalakulásuk után leszopatták a tetves rezsimet, de rendesen!
Így tovább csávókák!
lampa laz
Etetni kell a parazitákat, mert másképp éhen döglenek.
eszegfu
"...A turisztikailag sikeres vizes világbajnokság ékesen cáfolta a rövidlátó megközelítést.."... mégis miből állapitotta meg?! Netántán a reggeli szokásos "könnyités" eredményéből?! (Csak tájékoztatásul: a mai napig a 2017. junius az utolsó feldolgozott hónap a turizmusról.) De ha a cikkiró ilyen jóstehetség, akkor azt is tudnia kellene, hogy mennyi bevételt hozott M.o-nak a vizes VB... nem?!
Nessy
@eszegfu: Tényleg "sikeres" volt a Vizes V.B. Sikerült többszörös áron megvalósítani, és még mindig naponta merülnek fel újabb és újabb "előre nem tervezett költségek"! Most természetesen nem a sport sikereinkre gondolok!Ilyen pancser tervező és kivitelező társulatot jobb helyeken a világból kizavarnák, élükön a "megrendelővel". Persze, lehet, hogy másutt kevesebb a "megvédendő összeg" megrendelése.
eszegfu
@Nessy: Ilyenkor mindig eszembe jut: ezek az emberek a 4 számtani alapmüvelettel sincsenek tisztában! Még a kivitelezőket csak-csak megértem, mert egy ilyen nagy "buliból" még többet akarnak nyerni... de hogy aki elfogadja, aláirja és kifizetteti ... hát az még nagyobb disznó! Az is a gyanum, hogy a kivitelező még "visszacsorgat" valami kis pénzt az átvevőnek.
Nessy
@eszegfu: helyes a bőgés oroszlán! :-))
papa.49
A momentumnak egy feladata volt, presztízsvesztesség nélkül kihátrálni az olimpiai baromságból, ezt végrehajtották, most jön a ,,szalámizás,, egymásnak ugrasztják a vezetőség tagjait, és mire a választások jönnek már nem lesz alternatíva ez a párt sem !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.