Három hét múlva, szeptember elsején Pécsre látogat Orbán Viktor. A miniszterelnök az idén 650 éves fennállását ünneplő pécsi egyetem díszünnepségén vesz majd részt. (Hazánk első egyetemét 1367. szeptember 1-jén alapították.) Orbán beszédet mond majd, amit meg lehet hallgatni, kérdezni viszont nem lehet. A szabadpecs.hu úgy értesült: a sajtó munkatársai nem kérdezhetik a miniszterelnököt, kizárólag a rektort. Pedig a pécsi önkormányzat meghökkentő beruházásai, a város súlyos pénzügyi gondjai, a Páva-féle vezetés visszásságai igen sok kérdést vetnének föl. Úgynevezett illiberális “demokrácia”, működés közben.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@X-ray: Szép mese, megkönnyeztem, de én Orbán esetében a Ceausescu történetre szavazok. Már, ha lehet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Kérdezni?-minek.Nem kérdés -a sirály ahova odarepül,odaszarik,aztán tovább repül.Ez a pali mint azt bárki megtapasztalhatta egyetlen lukára se kényes,csak fényes!
quadrocopter
S Genyó begyűjti a birkatapsokat aztán húzás vissza a golyóállóba, mielőtt még valaki bekínálná egy acélmagvassal!
X-ray
@quadrocopter: Andersen: A császár új ruhája
Volt egyszer egy nagyon nagyon hiú és borzasztó császár, aki jelentős adóval sújtotta alattvalóit, hogy ruháit a legfinomabb kelmékből készíttethesse.Egy napon két csaló érkezett, akik mint messziről jött nagyszerű szabók mutatkoztak be, és kihallgatást kértek az uralkodótól...
justhpeter
@X-ray: Szép mese, megkönnyeztem, de én Orbán esetében a Ceausescu történetre szavazok. Már, ha lehet.
Sziszifusz
A vezért tilos kényelmetlen kérdésekkel felzaklatni, mert az ő ingatag lelki egyensúlya, a haza felemelkedésének a záloga.
Az itt fel nem tehető, kimondatlan kérdésekre egyébként is választ kaphatnak az érdeklődők a kormányszóvivők valamelyikétől, pl. ... Rezsi Szilárdtól.
karma1
Tulajdonkeppen ez a legjobb bizonyitek arra, hogy komplett elmebeteg - abbol is a sulyosabb fajtabol -, mivel egy igazi elmebeteget nem szabad kerdezni, mivel sosem lehet naluk kiszamitani, mi valt ki naluk egy duhrohamot.
Ezt egeszen komolyan mondom, tehat mar az sem eleg, hogy feltuningoljak Grazban, (Persze csak annyira jutnak, amennyire ott a korhazban, es az mar nem eleg, sajnos).
bakegya
@Sziszifusz: ...DE A KOSSUTH RÁDIÓBÓL mindenképpen...vasárnapi újság,határainkon innen és túl mindenképpen...hogy ne bacca meg fideSS maffiózó választóikat a lófax!!!-képeslapjaikat akik már az ORSOS VICCTOR ZSEBÉBE TOLTÁK -dugják föl maguknak a mi adónkból...!!!
bakegya
@karma1: ott biztos nem fogadják,mert a fejlesztés feltételei sem adottak-az már kiderült a GÖNC kezelései során-ő feladta...mint ismeretes...a fityiSS FLÓRA-ÉS FAUNA MÉG NEM...DE MÁR MINT annak is TÖBB JELE VAN ,már rájuk is veszélyes.
papa.49
A diktatúra igazi arca kezd körvonalazódni, látható hová is tartunk !!!
karma1
@papa.49: @bakegya: Asszem, most ertuk el az erdogani szintet.
O is a szabad, a hireket huen kozvetito ujsagirokra idegbeteg csak,... Talan egyenlore meg a borton nem jon,... Talan,... De nincs kicsukva...
mackoka46
A diktatúra évek óta üzemel, egyre nagyobb hatásfokkal. Modern, náci mutáns rendszerrel van dolgunk. A beszolgáltatás például nem úgy megy, ahogyan korábban, hanem egyszerűen megfújják a pénzt pár tollvonással. Az erőszakot is másképp intézik ezek a köztörvényes bűnözők.
quadrocopter
Egy lépésre vagyunk a reggel hattól - este tízig című kijárási tilalomtól! A Geci, óvatosan, sunyiban építgeti, vakolja a maga kis diktatúráját, amit csak illiberális hatalomgyakorlásnak mesél!
sokanvagyunk
@papa.49: Hagyományőrző nép vagyunk. - A bennfentesek előre megkapják a beszédet, egyes bekezdések végére önállóan odabiggyeszthetik hogy (Taps), vagy (Zúgó taps és éljenzés).
mackoka46
Azt hiszem semmi gond nincs abban, hogy nem lehet kérdezni, úgysem jönne ki a száján 1 igaz mondat se,
kokopelli
Már többször írtuk,hogy Orrbánc-nál minden lehetséges,még az ellenkezője is!
Tehát tudja a válaszokat a legkényesebb kérdésekre is! Ezért nem megy bele a
a kérdezz-felelek csörtébe! ..ahogy mi mondtuk anno:"kockázat nélkül nincs rizi-
kó"! Mit lehetne tőle kérdezni,amire a "csatolt részek" már régóta ne tudnák a vá-
laszt! A saját "sajtó-etársai" sem balamálnák magukat, az alákérdezésse!
Logikás! :o))
Nessy
A papot/tiszteletest sem lehet kérdezni, amikor ígét hirdet a szószékről!
Akkor Orbánt, aki a hívek szemében Isten előtt az első, hogy lehetne kérdezni! Hiszen minden szava szentírás számukra! Már csak a kőtáblákra vésett parancsolatai hiányoznak. Vagy ezt pótolja a többször módosított "gránit szilárdságú" valami?
Manhattan
Orbánnak sosem volt önálló véleménye. Ott vannak a tanácsadói, akik ellátják őt, hamis adatokkal!
Még a papirra leírt mondaní valóját is,összekeveri,értelmetlenül olvassa fel!
Spontán kérdésekre nem tud válaszolni. Miről nyilatkozna ez az elmebeteg? A lopásokról, csalásokról?..mert máshoz nem igazán ért!
Sámannus
@Nessy: Ezek már a kőtáblát is ellopták Mózestól, és átgazsulálták Jézusnak. Balog páter az új kódexet most igazítja a NER-hez.
Nehogy má a kereszténység történetét más írja meg.
Egyszer kinyitod a bibliát és ez a csökött agyú fogy rád vigyorogni.
Nessy
@Sámannus: Akkor már inkább Lucifer!
papa.49
@sokanvagyunk: Én viszont inkább egy távcsöves manust, kérnék úgy 1000 méterről leszedhető simán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.