Hétfőtől lezárják felújítás miatt a Műegyetem rakpart egy szakaszát és a Petőfi híd északi fel- és lehajtót, a munkálatok várhatóan december 10-ig tartanak majd.

Felújítás miatt hétfőtől forgalomkorlátozások lesznek a Műegyetem rakpart egy szakaszán és a Petőfi híd budai fel- és lehajtóinál – közölte a Főpolgármesteri Hivatal az MTI-vel.

A közlemény szerint hétfőtől lezárják a Petőfi híd budai oldalán az északi fel- és lehajtót, emellett irányonként csak egy-egy sávon haladhat a forgalom a Műegyetem rakpart Bertalan Lajos utca és Petőfi híd közötti szakaszán. A Budai alsó rakpartra vezető lehajtót is lezárják.

A 153-as busz már csütörtök óta terelve közlekedik, nem érinti Egyetemváros – A38 hajóállomás, Petőfi híd, budai hídfő, Budafoki út/Szerémi sor megállót.

A forgalomkorlátozásokra azért van szükség, mert – fővárosi önkormányzati forrásból – felújítják a Műegyetem rakpart Bertalan Lajos utca és a Petőfi híd déli lehajtója közötti szakaszát, valamint a híd budai oldali fel- és lehajtóit. A korlátozások a tervezettnél négy nappal később lépnek életbe, a halasztásáról a kivitelező tájékoztatta a Fővárosi Önkormányzatot.

A felújítási munkálatok várhatóan december 10-ig tartanak.

(MTI)

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
ez csak termeszetes. Hiszen a tuntetesek altalaban a Muegyetem elol indulnak at Pestre...Ez pontosan beleillik az oktober 23-tol valo extrahig fosasba, na meg a "forro osz" allami projektbe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.