Az LMP szerint a kormány két év alatt 80 milliárdos adókedvezményt adott a multiknak. Az LMP szerint a kormány két év alatt 80 milliárdos adókedvezményt adott a multiknak. A kormány összesen 80 milliárd forintért biztosított adókedvezményt “kedvenc multinacionális cégeinek” 2012-2014 között – közölte a párt szóvivője. Kanász-Nagy Máté úgy fogalmazott, Orbán Viktor miniszterelnök “ordas nagyot lódított”, amikor Tusványoson azt mondta, a kabinet a nagy multiellenes harcban elvett profitból támogatja a családokat. Ennek épp az ellenkezője az igaz. Mint mondta: a kormány mindent megtett azért, hogy eltitkolja a nemzetközi nagyvállalatoknak biztosított adókedvezmények adatait, az LMP három év pereskedés után tudta megszerezni a 2012-2014 közötti adatokat. Ez alapján a legnagyobb adókedvezményt (40 milliárd forintot) az Audi kapta az említett időszakban. Az autógyárat a Hankook követi több mint 17 milliárd forinttal, a Hamburger Hungária erőmű (9 milliárd) és a Bridgestone (6,6...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
A sok barom àllat " szabaccsàgharcos"..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
A sok barom àllat " szabaccsàgharcos"..
mackoka46
Mi ebben a hír ? Mindig hazudik. Akkor írjanak, ha véletlenül igazat mond. Annak lenne hír értéke !
CsipkeRózsa
Milyen felhatalmazással osztott el ilyen nagy összeget a közpénzből? Gondolom, minden támogatott cégnél megvolt a saját haszon is.

Sukoró miatt 8 évig pereskedtek, mert nem bizonyíthatóan 1 milliárd Ft kár érte volna az államot, ha megvalósul a csere. Nagy hasznot hozó beruházást semmisítettek meg.
Igaz, megvalósulása esetén Vajna kaszinós üzlete nem hozná a nagy pénzt saját zsebekbe.
qxy
Megoldás? .- Alapanyaga kender. de már csinálnak műanyagból is kötelet
quadrocopter
Na látjátok, ezért kell még mindig fenntartani a 27 /%-os - uniós legmagasabb - áfát, mert egy csomó seggnyaló ocsmány csókos adómentes! Mint a vén szaros Vajna, aztán majd "a magyar emberek" és a "keményen dolgozó kisemberek" kipengetik a hawerok helyett is!
A jó q**a anyjukat!
quadrocopter
Ez meg egy kis ismertető erdélyi elszakított magyar testvéreinkről": volt szekusok közé megy a mocskos Genyó mesélni:

"Az erdélyi magyarok közül is sokan beálltak a Securitate soraiba."
Titkosan - nyíltan - Korunk-történetek a (magyar és román) titkosszolgálatok működéséről címmel jelent meg tanulmány- és dokumentumkötet az erdélyi magyar irodalmi élet és a Securitate kapcsolatáról a kolozsvári Korunk - Komp-Press Kiadó gondozásában. Szász Zoltán történész szerint a kötet az erdélyi magyar értelmiség fájdalmas önreflexiója is, hiszen a magyarországiak az erdélyi magyarságot mindig valamilyen különb vagy tisztább magyarságnak tekintették, így sokkal megrázóbb, hogy soraikból oly sokan álltak be a román állambiztonság soraiba.
A történész szerint a kötet az erdélyi magyar értelmiség fájdalmas önreflexiója is, hiszen a magyarországiak az erdélyi magyarságot mindig valamilyen különb vagy tisztább magyarságnak tekintették, így sokkal megrázóbb, hogy soraikból oly sokan álltak be a román állambiztonság soraiba. "

Oszt' jó napon! Jó volt szekus - jó Geci szavazóbázis!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.