Juszt László egy zseniális bejegyzést tett közzé arról, hogy milyen módszerek fogják tovább nehezíteni Orbánék hazugsággyárát. “Na, ha eddig utálták Orbánék Sorost, akkor most egyenesen gyűlölni fogják. Ugyanis az álhírek, a kamuoldalak leleplezésére finanszíroz projektet. A még fejlesztési szakaszban lévő szoftver, a novemberre ígért Full Fact, „tényellenőrző” automata, mely rendes üzemmódban majd közvetlen emberi beavatkozás nélkül mondja meg egy hírről, hogy kamu, vagy hiteles a tartalma. A londoni székhelyű Full Fact szervezet bemutatta a Guardien-nek a tesztverziót. A kész programot októberben mutatják be. Az ígéret szerint azonnal, valós időben képes lesz jelezni, ha az újságban, a TV-ben, vagy akár a parlamentben hamis állítás hangzik el. Képzeljük el, amint Orbán beszámol a 3 ezer milliárdos nyugdíjalapunk lenyúlásáról, vagy Szíjjártó elmeséli, hogy hogyan oktatta ki az amerikai külügyi államtitkárt. Rezsi Szilárd megmagyarázza, hogy kevesebbet fizetünk a gázért,...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Isten áldja Soros urat, ha nem ilyen jószívű, áldozatkész, mára már rabláncon vagy nyomkövetőben lennénk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mackoka46
Isten áldja Soros urat, ha nem ilyen jószívű, áldozatkész, mára már rabláncon vagy nyomkövetőben lennénk.
quadrocopter
Nagy szopás lesz, ha beüzemelik a ketyerét! Választás előtt jól jön!
Pálinkafőző Rézüst
@mackoka46: a megfigyelő hálózatot most építik ki. A besúgóhálózat mér kiépült...lásd rühes és tsai.
Equus
most akkor mi lesz a 888-cal, a magyar időkkel, lowasch istvánnal és a többi féreggel?
Peller Anikó
@Equus: röhögve hazudnak tovább, legfeljebb majd többször elmondják, hogy mindenki más hazudik (csak ők lopnak). És akkor még ott vannak az óriásplakátok.

A birkáknak meg teljesen mindegy
Equus
el kell ismerni, nem semmi, amit ez a felcsúti törpe csinált egy 10 milliós országgal...
quadrocopter
@Equus: Nem lesz probléma, mióta létezik az "alternatív tények" fogalma! A gond csak annyi, hogy az eltarn. tényekre is jelez a ketyere!
Yoda69
Nem gond, majd letiltjak. orbanisztanban ez nem lehet problema.
Equus
@quadrocopter: gondolom, elütötted az "eltarn." szót... altern. lenne helyesen?
quadrocopter
@Equus: Így van! Egy fél páleszt félretettem neked.
Equus
@quadrocopter: :D 1x talán még koccinthatunk is... nem egy nagy ország ez a magyar. Most itt vok. :)
libellle
@Peller Anikó: Te pedig továbbra is hiszed hazugságaikat, ugyanis eddig csupán erröl tanuskodnak beirásaid.
Sámannus
Jáj! Most mi lesz, ha valaki mindent el akar hinni, hogy marad hülye?
justhpeter
Lehet a Soros utálásának magasabb foka ? Akkor mit csináltak eddig ?
papa.49
Szarba lesznek a fütyiszes köcsögök ))))))))))))))
karma1
@RonaGyuri: 19.57-re: Dragam, ne nekik ajanld: hidd el, minden politikus tisztaban van azzal, hogy mekkorat hazudik is o, ezt inkabb a nagygecei Bozsi neniknek, a savas bacsikanak, a kezcsokos nenikeknek kellene vegtelenitett szalagrol lejatszani, hogy valami megragadjon a tyukmeretu agyaban arrol, hogy a balvanyai hogy lopjak ki a fogukbol a tomest is ket falat kozben...:o))))
De persze igazad is van: a politikusoknak is le kellene vetiteni folyamatosan ezt, bar ettol nem fog gerincuk noni, es a gyomruk sem fog elgyengulni, hogy szembehanyjak mindannyiszor magukat, amikor hazugsagra nyilik a szajuk...

Mintha nem latnek a cikknel trollokat,... Vagy a vasarnapi muszakra nem kapnak potlekot?
karma1
@Equus: Csak egy dolgot sugjon meg nekem valaki: mi lesz az a forum, ahol ez a software uzemelni fog? Mert ugyebar NEM a mehszaros kezeben levo napilapok, hetilapokban fog megjelenni - ott nincs is ertelme , mert hosszu az atfutasi ido. Itt valoban csak az segit, ha valami "real time" fog a koztudatba kikerulni, vagyis egy hazugsaggal szemben azonnal ott lesz az igazsag!
Csak adalekkent: en azt mondanam, hogy vigyazo szemetek a netre vessetek - na meg a telefonvonalakra! - mert ugy erzem, a rendszeretek OTTHON mar elkezdte nyirbalni a teljes felhasznalhatosagot. (A mult het folyaman a baratnom 3-x is keresett kulonbozo idokben, es nem volt kapcsolhato a mobilom, felhivta a kolleganojet Ausztraliaban szinten annak a mobiljan, es a rendszer szinten azt mondta neki, hogy "a mobil jelenleg nem kapcsolhato". A baratnom pedig tudja, hogy 24/7 be vagyok kapcsolva, pont az idoeltolodas miatt, es azert is, mert a Mamaja eppen haldoklik...Lehet, hogy ettol lesz forro az osz? Jon dejcstompika - aki fel eve benyogte az internetes szolgaltatasok afajanak a csokkenteset, es errol azota is suru es mely kuss van, tehat inkabb az internetszolgaltatast magat fogjak beszukiteni? )
karma1
@Cefi: Szia Dragam, Neked pedig jo ejszakat. Mindjart indulunk 200 km-rel arrebb a szemesz szakorvoshoz, : a ferjem szemet ellenorzik, mert cukros...Ropke es gyors orvosi ellatas, kar, hogy ennyit kell erte utaznunk...:o))))
Neked is legyen eredmenyes heted - lassan lejar a szabid?
Cefi
@karma1: A software-nek akkor van értelme, ha azt a felhasználó telepíti a saját eszközére.
karma1
@Cefi: Tehat aszondod, hogy lesz egy app, amit ha letoltesz magadnak - gondolom ingyenesen? -, akkor az olyan lesz, mint egy igazmondo zsebtukor?
karma1
@Cefi: Te hulyeskedsz en meg majdnem bepisilek a rohogestol...:o))) Ez nem fair...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.