Az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára az RTL Klub Házon Kívül című műsorában vizsgálatot ígért a sérült emberek fizetéscsökkentése ügyében, de eredmény azóta sincs vagy nem mondják meg.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
A Rabszolgakereskedelmi Minisztérium nagytudású emberei, élükön a mélykeresztény féreggel erre nem tudnak időt szakítani. Fontosabb az erdélyi támogatások dolga.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
A Rabszolgakereskedelmi Minisztérium nagytudású emberei, élükön a mélykeresztény féreggel erre nem tudnak időt szakítani. Fontosabb az erdélyi támogatások dolga.
quadrocopter
A gecisztáni mocskos aljasság határtalan! Sérült embereket lefosztani!
Equus
egysze, ha nagyobb leszek, talán megérné egy szciológiai tanulmányt írni ezekről az embertelen, harácsoló férgekről. Én az egyéni érdekeiket nem, vagy csak korlátozottan érvényesíteni tudó réteg lealázást vetném össze az új oligarchia kitermelésével. Benne az Unió hallgatólagos együttműködésével, az Európai Néppárt tényleges céljaival. Attól tartok, h egy alapos elemzés közel állna vmi marxi-lenini megfogalmazáshoz.
justhpeter
@Equus: Egyetértek a szociológiai tanulmánnyal, de van sürgősebb is. Mondjuk a megfelelő helyre juttatni őket. Esetleg szétszórni őket Sopronkőhida, Szeged, Sátoraljaújhely között.
Equus
@justhpeter: hááát... a Spitzbergákon még van vmi keresnivalója Mo.-nak, azt vhogy kihagyták a trianoni szerződésből... talán az oroszokkal megegyezhetnénk egy magyar bányászkolónia telepítéséről... Őket már úgysem érdekli... Amennyi szenet termelnek, eladnak, abból fenntarthatják magukat és nem terhelei az állami költségvetést a rabtartásuk...
nem tibi
Ez lesz az új kormány dolga amit helyre kell majd tenni .
Aki sérült az maradjon szépen otthon és kapja meg az őt megillető juttatást oly mértékben hogy abból tisztességesen meg tudjon élni ( nem az éhhalál széléhez elegendő segélyt )
A Magyar társadalom teljes munkaképességű állampolgárainak és az államnak is vállalnia kell ennek a felelősségét . A világválságnak vége van kéremszépen !
eszegfu
A kötelező minimálbér minden munkaadóra és munkavállalóra vonatkozik, tehát nem értem, hogy a
"csökkent munkaképességüek" miért nem tartoznak bele?! (2017. jan. 1-től 733 Ft/óra a szakképzettséget nem igénylő munkáknál.) Továbbá az sem világos, hogy ha az idén ezeknek a cégeknek 12 milliárd Ft támogatást ad, -- ami 5 %-kal több, mint 2016-ban --, amiért őket foglalkoztatják, akkor miért veszik le a pénzüket?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.