Volt róla vita párton belül, de végül úgy döntött a Momentum: nem fog össze, de még csak nem is tárgyal senkivel. Fekete-Győr András bizalmi szavazást is kért: a különállást és a jobbos témák felkarolását is megszavazták neki. De miért mondtak le az elnökségből?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ezeket is megvette a fidesz kilóra! Minden önállóan induló alakulat a fityeszt erősíti!
Sziszifusz
Velemi bűzlik ebben a Momentumos történetben. Érzésem szerint ennek vállalkozásnak az egyetlen feladata, az Orbán kormány hatalomban tartása. Sikeres ténykedésük eredménye, Fekete-Győr András és társai, politikai karrierjének megalapozása lehet.
papa.49
Ez csak tovább osztja az ellenzéket, szép, hogy önállóan akarnak indulni, de józan ésszel végig gondolva sokra nem fognak jutni, az biztos !!!
Hátvéd csapat a fütyisznek, amilyen szimpik voltak a kezdeteknél mára annyira már nem azok, pontosan a merev elzárkózásuk miatt !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.